7710 olovka, gde kupiti?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

7710 olovka, gde kupiti?

Post od Masterokrata »

Prodao sam p910i u nameri da uzmem 7710. Nasao sam telefon jako povoljno i ocuvan je, ima slusalice, usb kabel i software za komp, jedino nema olovku tj. stilus. E sad pitanje je gde to naci u Bg i po kojoj ceni? Ako nema bas za 7710 koju da uzmem?
5130+Koss the plug....

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hmm,neka smeshna cena...100-200 dinara... Sir Oliver ce te uputiti tachno u kojoj radnji imash da ne bi morao da naruchujesh i chekash itd...

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Dexter, poslao sam mu mail.....nisam ga se uopste setio u prvi mah :oops: :roll:
Daj boze da je ta cena...ja sam se vec nadao nekih 10 - 15e 8)
5130+Koss the plug....

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Masterokrata, hahahah ..... i da dodam: :lol: :lol: :lol: ....... a je li, sta bi sa onim "p910 rula! ne moze nikada da dosadi..." itd? :D

pozdrav...

p.s. nikada ne bih menjao p910 za 7710 ...... jedino ako mi treba da budem "or'ginalan" u kaficu...

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

b_udder, pa sve ono za p910 stoji ali znas onu nasu krilaticu: "Nokia je Nokia" :roll: :oops:
Jeste...pristrastan sam i sta sad :P
Ali od UIQ ne odustajem. 8)
5130+Koss the plug....

rodjov
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:41

Post od rodjov »

b_udder napisao:p.s. nikada ne bih menjao p910 za 7710 ...... jedino ako mi treba da budem "or'ginalan" u kaficu...
P 910 Zraci mnogo vise nego nego Nokije. Zaboleo me svaki deo tela uz koji sam nosio Soni Erikson. Vise puta provereno.

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

rodjov, da nije možda zbog težine? :P ...... šalu na stranu, ali ne verujem da to ide baš tako, s obzirom da je zračenje daleko veće dok telefoniraš, nego dok je na standby-u .... dr. Lobachewsky će ti to bolje objasniti :wink:

pozdrav...

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

ni ja ne verujem da sony ericsson ima bash toliko veci koeficijent zrachenja nego nokia :|
ovo "Nokia je Nokia" necu da komentarishem :roll:

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Krenusmo od olovčice, a kao i obično završismo na raspravi koja je firma i model bolji.

rodjov, da je i jedan telefon toliko loš, to ne bi omelo prodavce da ga reklamiraju, ali bi se raščulo po štampi, televiziji, i NETu, i brzo bi propali s tim modelom. Poenta ovih baznih stanica na svekom ćošku, je baš smanjenje snage i repetitora, i primopredajnika u telefonu. Ovi novi telefoni imaju po 0,25 i manje W, a stari (era 2110, Club DB, E 628) su imali i po 3 W :blinky: :blinky: :blinky:

Nego Masterokrata, nađe li ti tu olovčicu?
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Odgovori