Za sada sam redukovao izbor na cetri modela koja mi se svidjaju : 6270, E70, N90 ili N91.

eto to je to ocekujem vase preporuke

Po ovoj UVRNUTOJ LOGICI: 1. Imam velike prste pa nemam nameru da kucam po tastaturi cackalicom, fon je ocigledno pravljen za devojke ili decu do 9 god. 2. N73 deluje suvise plasticno za moj ukus a poklopac sociva kamere nimalo ne obecava (kao i kod N70)Lomnica_city napisao:Stvarno ne vidim po kojoj UVRNUTOJ LOGICI izbacis N73
Mozda bi zeleo da objasnis zbog cega mislis da ne vrede (ako izuzmemo dizajn - ukusi su razliciti, nedostatak vibracije kod N90, slabe baterije i ostale stvari koje vec znamo iz specifikacija).Lomnica_city napisao: Ostale mozes da izbacis iz konkurencije,N90 ipak vise ne vredi 50-ak eura manje od N73 a N91 sigurno ne vredi skoro 500 eura,i na kraju ostaje N73,posto vidim da mozes da je priustis! Pozdrav![]()
Slazem se za E70Sava Savanović napisao:Moj glas ide za E70.Po svim specifikacijama,ima sve što ti treba,a da imaju i n90 i n91
wma i symbian ... tužna priča ...nick6 napisao:Treba mi hitno savet od korisnika Nokie, kupio bih novi fon, izbor je pao (naravno) na Nokiu. Fon bi trebalo da ispuni sledece zahteve: 1.cvrsta konstrukcija i dobar keypad, 2.kvalitetna kamera (2mpix ili vise), 3.pristojna operativna brzina, 4.mogucnost pisanja beleski koje se mogu prebacivati na PC, i eventualno, 5.muzicka komponenta koja ukljucuje WMA fajlove (da bih mogao prebacivati muziku sa PC-ija).
Za sada sam redukovao izbor na cetri modela koja mi se svidjaju : 6270, E70, N90 ili N91.Ostali su otpali iz razloga dizajna ili konstrukcije (n80, n73
) Naravno, razmatrao sam i modele drugih proizvodjaca, ali su otpali iz raznih razloga: SE modeli imaju dosadan dizajn i deluju mi suvise plasticno, uz po pravilu manje ekrane niske rezolucije, a pominju se (precesto) i problemi sa prijemom signala. Samsung su prilicno ruzni - npr. D500/D600 (lice na bubasvabe, kao sto rekose na jednom sajtu), mada vidim da ih kupuju uglavnom zene. Motorole su OK (trenutno imam V3i), ali nemaju mogucnost pisanja beleski i call filter, a to mi je bitno.
eto to je to ocekujem vase preporuke
OK, ma 6270 i N90 sam ionako vec eliminisaoLomnica_city napisao:HA,pa tasteri su veci na N73 nego na N70 i na 6270 i na... skoro svakoj od ostalih!A ako deluje plasticno zato sto je maska mat boje i ne znam sta vec... onda stvarno treba da obratis paznju na druge stvari jer ce ti mnogo vise smetati slaba baterija na 6270/6280 i stvarno los slajder (ima toliko lufta da je to neverovatno) Pozdrav