Pomoc za N70(Nokia)-prebacivanje filmica sa PCa na mob

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
zivkovic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 14. Okt 2006. 19:50

Pomoc za N70(Nokia)-prebacivanje filmica sa PCa na mob

Post od zivkovic »

Cini mi se da sam procitala ceo forum o N70 i nisam primetila da neko ima ovaj problem tj u pitanju je prebacivanje filmica sa PCa na tel. Uz pomoc programa koji sam dobila uz mobilni mogu da konvertujem filmove iz raznih formata i prebacim na tel ali samo prvih 10sekundi.Da li neko zna da li postoji neka opcija za potpuno prebacivanje?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

zivkovic, a koji to program koristis za konvertovanje? Najbolje se pokazao Smart Movie i to verzija 3.25...Smart Movie postoji i converter za komp i player za mob...Ako njega budes koristila verujem da neces imati nikakvih problema... :D :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

zvezdarac
neaktivan nalog
Pridružio se: Ned, 16. Jul 2006. 09:07

Post od zvezdarac »

zivkovic
Ja koristim Ulead VideoStudio 10 za prebacivanje u mp4
Prebacuje iz bilo kog u bilo koji format,sece,spaja i slicno.
Malo je profi i nije "one click" ali kada se naviknes ne mozes posle "sa konja na magarca".
Svakom koji kasnije probas nesto fali.
N70 v 5.0609.2.0.1

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

S obzirom na to koje pitanje i kako ga je postavila zivkovic, rekla bih da joj je pre potreban "one click" konvertor... :D :wink: ... Zato je ipak najbolji Smart Movie Convertor V3.25... :wink: :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Media Coder je dobar ..... moze da prebacuje iz jednog formata u drugi, da menja rezoluciju, audio kodek i jos gomilu stvari ...... a besplatan je 8)
pozdrav...

Odgovori