maska za nokiju 7370

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
blackcat
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 17. Okt 2006. 22:31

maska za nokiju 7370

Post od blackcat »

interesuje me da li neko mozda zna,dal uposhte pstoji maska za nokiju 7370 i gde moze da se nabavi,koja je otprilike cena maske...? :oops:

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Ako igde ima to je onda u Alpha Copy-u... Oni su ti ovlasceni za nokiu, pa vidi kod njih. Cena jeste mozda malo jaca, ali su maske u 99% slucajeva original
Inace prodavnica se nalazi u Rajicevoj ulici, ne znam koji br, ali ne mozes da promasis, posto je mala ulica...

blackcat
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 17. Okt 2006. 22:31

Post od blackcat »

hvala!onda je to pretpostavljam u Beogradu,a ja sam iz novog sada,moracu da se raspitam za ulicu,ali hvala u svakom slucaju! :wink:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Mozda imaju u Mobisu, Bulevar Mihajla Pupina 10v, Beograd, tel. 011 313 2820, oni su zvanicni zastupnici nokie za hr i distributeri za srb... imali su one futrole za 7370 koje devojke redovno gube... :D

[off]da nemam devojku poslao bih ti ja posto si iz ns-a... :)[/off]
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Mobis je em skuplji od AlphaCopy,em insistiraju na njihovoj ugradnji za sta se ugradjuju u ceni maske jos 950 dinara!!!!
Pozdrav 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Lomnica_city, mobis je mnooooogooo skuplji :D ..... maska za 6630 je u AC-u malo preko 1000 din, a kod ovih 2750 :blinky:

pozdrav...

Odgovori