6280 pitanje za video??

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Yuba
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 13. Maj 2006. 22:08

6280 pitanje za video??

Post od Yuba »

Ne zna da li je ovo vec bilo na forumu ali me interesuje da li nokia 6280 moze da ima ukljicen blitz prilikom snimanja videa?

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

moze... za fotografije se on pali smao kad se okine al za video radi konstantno! mislimd a je tako kod svih telefona koji snimaju video a imaju i blic!

Yuba
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Yuba »

Dobro to znam ali kako da ga upalim dok snimam video koju komandu da pritisnem ili sta?
Dobro to znam ali kako da ga upalim dok snimam video koju komandu da pritisnem ili sta?

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Ili/ili. Do momenta kad počneš da snimaš - ili si ga upalio, ili nisi. Pališ ga u Photo odeljku, a ne na video, pod flash.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Yuba
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Yuba »

Nece tako da se upali,odnosno nisam bas amater po koriscenju mobilnih,ali ovo me iritira,znaci da li je u pitanju soft(3.65)je moja???

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

ma nemozes upalit blitz u momentu snimanja.. znaci, prije snimanja upalis ga i onda podjes snimanje al dok traje snimanje, nemozesg ni upalit ni ugasi osim cinimi se na k700 se telefonu

Yuba
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Yuba »

Ne postoji u meniju opcija za blitz kada se prebaci kamera u video mod,vec samo kad je photo modu i tamo ga upalim i kad se prebacim na video mod nista...ne postoji u meniju,zar nema niko ko bas ima ovaj tel i isprobao je ovo i da mu je nekako uspelo jer meni ne uspeva jer nema te opcije u tel

Yuba
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Yuba »

Napominjem da prilikom okidanja fotografije blitz se upali na sekundu dve i uslika objekat ali da kontinualno svetli ne moze

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

e onda jedino je da.. nema te opcije kao lampa, ako nista nema u meiju kad prebacis na snimanje klipova onda nista..

Odgovori