Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
moze... za fotografije se on pali smao kad se okine al za video radi konstantno! mislimd a je tako kod svih telefona koji snimaju video a imaju i blic!
Dobro to znam ali kako da ga upalim dok snimam video koju komandu da pritisnem ili sta?
Dobro to znam ali kako da ga upalim dok snimam video koju komandu da pritisnem ili sta?
ma nemozes upalit blitz u momentu snimanja.. znaci, prije snimanja upalis ga i onda podjes snimanje al dok traje snimanje, nemozesg ni upalit ni ugasi osim cinimi se na k700 se telefonu
Ne postoji u meniju opcija za blitz kada se prebaci kamera u video mod,vec samo kad je photo modu i tamo ga upalim i kad se prebacim na video mod nista...ne postoji u meniju,zar nema niko ko bas ima ovaj tel i isprobao je ovo i da mu je nekako uspelo jer meni ne uspeva jer nema te opcije u tel
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.