Imam 6630 i imam problem sa tomtom 5.20 koji ne nalazi mape.Sve je odradjeno kako treba instaliro sam prog i ubacio mapu Eastern Europe u root na e:\ ali je program ne nalazi.Ponudi mi da izaberem jezik,kilometrzu glas i opciju za download mapa i cancel i nista drugo.
PLz help
tomtom 6630 "no maps found"
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Cekaj je ti imas GPS sta ti oces da uradis ustvari samo da pregledas mape.Evo uputstvo ,instaliras TomTom 5.20, zatim iskopiras folder sa mapama u root memorijske kartice(E: ).
Znači, posaljes na root mmc (E:\) i radiće. Za aktivaciju mapa(ako zatreba), posaljes guam-map na(E:\Guam-Map).. TomTom će pronaći Guam, onda u meniju TomTom-a odaberes "Change map"
Znači, posaljes na root mmc (E:\) i radiće. Za aktivaciju mapa(ako zatreba), posaljes guam-map na(E:\Guam-Map).. TomTom će pronaći Guam, onda u meniju TomTom-a odaberes "Change map"
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Nemam GPS ali hocu da pregledam mape. pokusao sam milion puta nece i nece..,sve je u root E:\ .Pokusao sam i sa Guam-Map i nista .opcije koje mi nudi su da izaberem jezik,dali ce kilometraza biti u miljama ili km,vreme, da izaberem glas i na kraju no maps found dole postoje dve opcije download map i cancel.
problem kod mene je bio sto sam ja mapu poslao preko bluetooth-a
datoteku po datotekupa onda napravio folder na e:\Eastern_Europe i u njemu prekopirao datoteke koje sam posalo bluetooth-om.I naravno program nije vidieo mapu.E onda sam uzeo card reader i iiskopirao ceo folder sa datotekama(190Mb)
na mmc odnosno e:\ i sad radi
.
A zasto je to tako pjma nemam...

A zasto je to tako pjma nemam...