tomtom 6630 "no maps found"

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
furija
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 24. Okt 2006. 17:48
Kontakt:

tomtom 6630 "no maps found"

Post od furija »

Imam 6630 i imam problem sa tomtom 5.20 koji ne nalazi mape.Sve je odradjeno kako treba instaliro sam prog i ubacio mapu Eastern Europe u root na e:\ ali je program ne nalazi.Ponudi mi da izaberem jezik,kilometrzu glas i opciju za download mapa i cancel i nista drugo.
PLz help

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Cekaj je ti imas GPS sta ti oces da uradis ustvari samo da pregledas mape.Evo uputstvo ,instaliras TomTom 5.20, zatim iskopiras folder sa mapama u root memorijske kartice(E: ).
Znači, posaljes na root mmc (E:\) i radiće. Za aktivaciju mapa(ako zatreba), posaljes guam-map na(E:\Guam-Map).. TomTom će pronaći Guam, onda u meniju TomTom-a odaberes "Change map"
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

furija
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Kontakt:

Post od furija »

Nemam GPS ali hocu da pregledam mape. pokusao sam milion puta nece i nece..,sve je u root E:\ .Pokusao sam i sa Guam-Map i nista .opcije koje mi nudi su da izaberem jezik,dali ce kilometraza biti u miljama ili km,vreme, da izaberem glas i na kraju no maps found dole postoje dve opcije download map i cancel.

furija
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Kontakt:

Post od furija »

problem kod mene je bio sto sam ja mapu poslao preko bluetooth-a :o datoteku po datotekupa onda napravio folder na e:\Eastern_Europe i u njemu prekopirao datoteke koje sam posalo bluetooth-om.I naravno program nije vidieo mapu.E onda sam uzeo card reader i iiskopirao ceo folder sa datotekama(190Mb) :smutny: na mmc odnosno e:\ i sad radi :D .
A zasto je to tako pjma nemam...

Odgovori