slanje poruka preko nokia pc suite i nokia 6630
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
slanje poruka preko nokia pc suite i nokia 6630
kako i sta treba da podesim na telefonu i u programu, da bih mogao da saljam sms poruke sa racunara?potrebno mi je zato sto treba posaljem jednu poruku velikom broju korisnika odjednom!koristim 063 mrezu
Koren, Može
A evo i kako: Instaliraš PC Suite (nepotrebno napomenuti)
- kada telefon bude prepoznat u SysTray-ju upaliti Nokia PC Suite
- Messages => Create a new text message => To... => izabereš jednu osobu pa na zelenu strelicu koju bih ja krstio sa import, i sad samo dodaješ osoba>import, osoba>import.... => OK => Send
Ono što ja nisam ovde video je da mogu da se prave grupe korisnika. E sad ako ćeš često to da šalješ može lako da ti se dogodi da nekog promašiš, ali za to već nemam rešenje.
U svakom slučaju naj veća korist od ovog programa je to što ne moraš da se patiš sa kuckanjem po onoj sitnoj tastaturi od telefona, ali i ovo što bela spominje je takođe tačno. A pošto je to klasično slanje poruka preko telefona (koristi samo tastaturu i komade kompa), ako ti je ostao uključen izveštaj, on će ti i u ovoj varijanti svakako stići.

A evo i kako: Instaliraš PC Suite (nepotrebno napomenuti)
- kada telefon bude prepoznat u SysTray-ju upaliti Nokia PC Suite
- Messages => Create a new text message => To... => izabereš jednu osobu pa na zelenu strelicu koju bih ja krstio sa import, i sad samo dodaješ osoba>import, osoba>import.... => OK => Send
Ono što ja nisam ovde video je da mogu da se prave grupe korisnika. E sad ako ćeš često to da šalješ može lako da ti se dogodi da nekog promašiš, ali za to već nemam rešenje.
U svakom slučaju naj veća korist od ovog programa je to što ne moraš da se patiš sa kuckanjem po onoj sitnoj tastaturi od telefona, ali i ovo što bela spominje je takođe tačno. A pošto je to klasično slanje poruka preko telefona (koristi samo tastaturu i komade kompa), ako ti je ostao uključen izveštaj, on će ti i u ovoj varijanti svakako stići.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Thnx gargamel4, sad sam tek primetio. Ja sam do sada uvek samo upisivao ime, nikad nisam kliknuo na dugmence "To:" iza koga se krije to za dodavanje vise brojeva!
brd, sto se tice konkretno tvog pitanja, na telefonu ne moras nista da podesavas, vec samo da ukljucis bluetooth. A na racunaru trebas da imas instaliran PC suite, u kojem trebas samo da podesis koji vid konekcije koristis (BT ili kabl) i cim ti se telefon poveze sa racunarom mozes da saljes poruke! I to na vise brojeva, kako sam nedavno saznao!
PozZ

brd, sto se tice konkretno tvog pitanja, na telefonu ne moras nista da podesavas, vec samo da ukljucis bluetooth. A na racunaru trebas da imas instaliran PC suite, u kojem trebas samo da podesis koji vid konekcije koristis (BT ili kabl) i cim ti se telefon poveze sa racunarom mozes da saljes poruke! I to na vise brojeva, kako sam nedavno saznao!

PozZ
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Koren, pa kad se povežu PC suite i mobilni...u telefonu se preko PC suita instalira aplikacija PC suite support...bez toga nema rada sa telefonom ni porukama...
brd, podesi u PC suitu na kompu da ti prioritet ima memorija telefona, da se ne bi desilo da ti kad neki sledeći put povežeš komp i mob, PC suite duplira poruke u Inboxu u telefonu..meni se desilo...zato te i savetujem...

brd, podesi u PC suitu na kompu da ti prioritet ima memorija telefona, da se ne bi desilo da ti kad neki sledeći put povežeš komp i mob, PC suite duplira poruke u Inboxu u telefonu..meni se desilo...zato te i savetujem...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Nesto mi ne radi, za pocetak ne mogu da uradim sihronizaciju izmedju kompa i telefona, ne mogu da vidim imena iz imenika telefona na kompu, a kada otkucam poruku i ubacim neki broj, izbaci mi unable to send mesage!Povezujem telefon kablom, a verzija pc suite je 6.70.22 i imam instalirano na telefonu pc suite support!