slanje poruka preko nokia pc suite i nokia 6630

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
brd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 05. Dec 2005. 23:24

slanje poruka preko nokia pc suite i nokia 6630

Post od brd »

kako i sta treba da podesim na telefonu i u programu, da bih mogao da saljam sms poruke sa racunara?potrebno mi je zato sto treba posaljem jednu poruku velikom broju korisnika odjednom!koristim 063 mrezu

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

Pa ako ti treba samo zbog toga ti na n6630 mozes da dodas vise korisnika kojima ces poslati poruku, samo ides na dodaj primaoca(tamo kada si zavrsio sapisanjem poruke)i oznacis sve kojima zelis da posaljes, mozes da i ukljucis izvestaj cisto da znas kome je dostavljeno...
pozdrav
6630

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

A i jos jedna stvar, PC suite ne moze (bar ja nisam nasao tu opciju) da salje na vise brojeva, vec samo na jedan....

PozZ

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Koren, Može 8)

A evo i kako: Instaliraš PC Suite (nepotrebno napomenuti)
- kada telefon bude prepoznat u SysTray-ju upaliti Nokia PC Suite
- Messages => Create a new text message => To... => izabereš jednu osobu pa na zelenu strelicu koju bih ja krstio sa import, i sad samo dodaješ osoba>import, osoba>import.... => OK => Send

Ono što ja nisam ovde video je da mogu da se prave grupe korisnika. E sad ako ćeš često to da šalješ može lako da ti se dogodi da nekog promašiš, ali za to već nemam rešenje.

U svakom slučaju naj veća korist od ovog programa je to što ne moraš da se patiš sa kuckanjem po onoj sitnoj tastaturi od telefona, ali i ovo što bela spominje je takođe tačno. A pošto je to klasično slanje poruka preko telefona (koristi samo tastaturu i komade kompa), ako ti je ostao uključen izveštaj, on će ti i u ovoj varijanti svakako stići.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od Koren »

Thnx gargamel4, sad sam tek primetio. Ja sam do sada uvek samo upisivao ime, nikad nisam kliknuo na dugmence "To:" iza koga se krije to za dodavanje vise brojeva! :D :oops: :wink:
brd, sto se tice konkretno tvog pitanja, na telefonu ne moras nista da podesavas, vec samo da ukljucis bluetooth. A na racunaru trebas da imas instaliran PC suite, u kojem trebas samo da podesis koji vid konekcije koristis (BT ili kabl) i cim ti se telefon poveze sa racunarom mozes da saljes poruke! I to na vise brojeva, kako sam nedavno saznao! :) :wink:
PozZ

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Koren, pa kad se povežu PC suite i mobilni...u telefonu se preko PC suita instalira aplikacija PC suite support...bez toga nema rada sa telefonom ni porukama... :wink:

brd, podesi u PC suitu na kompu da ti prioritet ima memorija telefona, da se ne bi desilo da ti kad neki sledeći put povežeš komp i mob, PC suite duplira poruke u Inboxu u telefonu..meni se desilo...zato te i savetujem... :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od Koren »

Ninolina, to je verovatno jos jedno od cudesa symbiana :roll: posto meni nista nije instalirano u telefonu, pa zato nisam znao za to :)
PozZ

brd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 05. Dec 2005. 23:24

Post od brd »

Nesto mi ne radi, za pocetak ne mogu da uradim sihronizaciju izmedju kompa i telefona, ne mogu da vidim imena iz imenika telefona na kompu, a kada otkucam poruku i ubacim neki broj, izbaci mi unable to send mesage!Povezujem telefon kablom, a verzija pc suite je 6.70.22 i imam instalirano na telefonu pc suite support!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

brd, postoji novija verzija PC suita tj. 6.81.13.0 i ona bi trebalo da radi bez problema...Ispravljeni su mnogi bugovi prethodnih verzija...Probaj s njom... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Odgovori