Reminder za 6630

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Alexina
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 15. Nov 2006. 12:28

Reminder za 6630

Post od Alexina »

Da li neko ima dobar program tipa Reminder ili Organiser za 6630? Ja imam neke ali mi se ne svidjaju

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

hmmm... malo je problematika naci tako nesto jos pogotovo za taj fon, ali sad je sve vise telefona sa Symbian-om tako da mozda budes imala srece. Ajde na ********* ili ********** pa tamo probaj da nadjes (samo ne znam da li znas na tom Symbian-mobile.co.sr moras da upises 10 postova pa tek onda mozes da postanes member tj. tek onda ces moci da skidas programe i tako to)... Drugacije ne znam kako da ti HELPnem :lol: Sretno
  • _____________________________________
    izmenio b_udder:: razlog: nedozvoljeni linkovi
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

E zavodnick, pa jel ne znaš koliko različitih Remaindera i Organizera za symbian postoji? :roll: A i malo si "svež" sa informacijama o ostalim forumima...od skoro ni na Bureku nema programa i aplikacija za download...Eto i tebi info, tek da budeš u toku... :D

A Alexina, napiši koje si Organizere isprobala da ti ne dajemo preporuke za već oprobane...i kaži šta ti u tim koje si probala ne odgovara...a remainder...i tu daj neku bližu smernicu...ima jako puno programa sa takvom namenom... :) :D
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Odgovori