N73 problem sa karticom
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
N73 problem sa karticom
Kupio sam N73 i karticu od 1Gb Transcend,i telefon uopste nece da memorise sliku na karticu,da li neko ima slican problem?Sada sam uzeo od 512 Mb i rai bez problema.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
meni je giga radila bez problema ali nju sam samo na kratko imao jer smo probali video da snimimo pa verovatno rade i slike. možda je do same kartice problem.
kada sam uzimao sd karticu za mpx od giga morao sam da je vratim i da uzmem drugu jer ništa nije htelo da radi na njoj tj ništa nije htelo da se snimi
kada sam uzimao sd karticu za mpx od giga morao sam da je vratim i da uzmem drugu jer ništa nije htelo da radi na njoj tj ništa nije htelo da se snimi
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Izgleda da je u pitanju tip i brzina memorijskih čipova koji se koriste u određenim karticama pa ih telefon prilikom pristupa protumači kao "nedostupne". Mislim da je u pitanju sama serija a ne proizvođač generalno.
● PRAVILA FORUMA ●