gps za nokiu!
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
gps za nokiu!
jel moze neko da mi objasni sta mi je sve potrebno da bih imao gps na nokii 6670?koliko to kosta dali je preskupo i dali uopste i moze!hvala
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
zoranns, samo korišćenje GPS-a je besplatno, ali da bi na N6670 (a mislim da je to moguće na tvom telefonu) koristio GPS treba ti externi GPS prijemnik, koji se preko bluetootha povezuje sa telefonom...a on je prilično skup...ili nekom možda i nije...
...mislim da je oko 100 eura... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
zoranns, prelistaj temu GPS i funkcionalnost
Za pitanje da li može na 6670:
Za pitanje da li može na 6670:
... što će reći - može!zvezdarac napisao:Informacija za zainteresovane oko SmartComGPSII
Proverio sam upravo program radi i na 7650 savrseno.

● PRAVILA FORUMA ●
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
a jel ima neko na cd-u tom tom i mapu za eastern europe a da je iz bg ili ns pa da mi proda posto mi je jako potreban taj program a nemam puno vremena da trazim po internetu zbog posla!neka mi javi na strajinic@eunet.yu!hvala