Nokijin PCSuite mi ne prebaci imenik na PC kako treba. Odnosno, ako pod jednim imenom imam nekoliko brojeva, kad bekapujem u PC on ne prebaci sve brojeve kako treba, neke uopste ne prebaci, neke duplira i sl. Probao sam i preko MS Outlook-a i ista prica. Neko ime koje ima i samo jedan broj, kad vratim nazad u telefon, vise mi se ne ocitava to ime vec samo broj.
Ima li neki program sa kojim mogu da bekapujem imenik, calendar i notes sa nokie 6233 na PC?
Jedino sto sam ja uspeo da nadjem a da radi sa 6233 je Oxygen Phone Manager II v.2.12.1 (naravno nigde nema kreka). Nijedna prethodna verzija ne podrzava nokiu 6233.
Ili bilo sta drugo jer na kraju cu da ga poklonim komsiji.
To mi je prvi ne-Symbian telefon posle 3 godine i vec se kajem sto opet nisam uzeo neku Symbian nokiu ponovo.
Vrlo mi je hitno i bitno jer imam preko 390 unosa u imenik sa ko zna koliko brojeva i preko 100 u kalendaru. Nema sanse da to rucno prekucam, a moram da napravim beckup.
Nokia 6233 beckup software HELP !
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:06
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:06
Probao sam i tu varijantu sa beckup-om i ista prica, jednostavno lose prebaci u PC kad to uradi. Prebacio sam na kraju cisto za nedaj boze da imam sacuvano kako treba sa Oxygen Phone Manager-om sa TRIAL verzijom (sve moze sa telefona na PC, ali ne moze nazad u telefon posle). A sto se Bluetooth-a tice, nemam ga instaliranog(negde sam ga namerno zaturio) jer sam sa MSI-ovim bluetoothom i nokiom 3650 i 6600 osedeo pre 30-e. Od 6630 nokie pa nadalje, kulturno kupio kabl i sve je radilo besprekorno i mnogo brze. Al ova 6233 mi dodje glave.
N73
- Peter_Forsberg
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 25. Sep 2006. 23:08