N6233 memory full?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
N6233 memory full?
Telefon je star pola meseca i od pocetka koriscenja mi nestaje interna memorija. Sve malo pomalo nakraju ima zauzeto 1mb (nokia gluposti koje se nemogu brisati), i slobodno 2kb. Nemogu poruku primiti a da ne obrisem nesto sa telefona. Ako neko zna sta je u pitanju neka pomaze?
- Gallee..
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
pa kako kazes polako se punila znaci da si ti stavljao nesto na nju, znaci da mozes da obrises..
prva pomoc ti je da uninstalliras sve instalirane programe i sve ih ponovo instaliras na krticu.. stavis da ti poruke stizu na memorijsku.. pregledas da li ti je nesto iz galerije na fhone momoriji..
izinite 6233 nema symbijan moja greska

Izmenio:gameforce:koristi opciju IZMENI
prva pomoc ti je da uninstalliras sve instalirane programe i sve ih ponovo instaliras na krticu.. stavis da ti poruke stizu na memorijsku.. pregledas da li ti je nesto iz galerije na fhone momoriji..
izinite 6233 nema symbijan moja greska

Izmenio:gameforce:koristi opciju IZMENI
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
hmm... ja bih opet format kartice i pogledaj dobro sta imas na telefonu jer je nemoguce da nista ne instaliras, a da ti se memorija smanjuje... Sve preko BT-a ili preko kabla prebaci na komp... format kartice i vrati telefon na fabricko ( znaci i format fona ) i zdravo zivio 

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!