Dilema sa 6280

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Dilema sa 6280

Post od Wicker Man »

Pre 2 meseca sam kupio NOKIU 6280 i zaista sam zadovoljan telefonom,medjutim posto sam posetio neke forume ukljucujuci i ovaj video sam dosta negativnih komentara o ovom telefonu,iako ja nemam frke sa njim osim naravno slajd mehanizma,zabrinit sam pa vas molim za savet sta da radim da li da menjam telefon ili da ga ostavim i rizikujem sa njegovim daljim koristenjem.Unapred zahvalan. :?

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

moras da nam kazes cega se plasis da se ne pokvari? inace ako ti je telefon zadovoljavajucih funkcija nemoj da ga menjs!!
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

Ma meni telefon zaista odgovara,naravno slajd mehanizm jeste los al' me ne iritira mnogo,brine me softver iako nisam primetio nikakve probleme,dosta sam cuo o bagovim da telefon posle odredjenog vremena crkne i tako to.U svakom slucaju hvala na odgovoru.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Wicker Man, pa to zavisi od telefona do telefona... Ako je 99 ljudi imalo frku s tim telefonom, ne mora da znaci da ces i ti da imas frku sa njim, nego to ti kazuje da postoji velika mogucnost da mu se nesto desi... S druge strane, gledaj njegove prednosti nad drugim telefonima, a ne mane! 8)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

Ma svakako si u pravu,uostalom telefon je jos pod garancijom tako da cu ga jos koristiti pa cu onda uzeti N73,nekako mi samo on izgleda kao odlican izbor od ostalih nokinih telefona,naravno ne podcenjujem ostale modele al' on mi je "najblizi"savrsenstvu. :wink:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

N73? Pa njega ces jos vise morati da pazis nego 6280. Ja tako krhak i nezan telefon odavno nisam imao u ruci. Jedino mu je D900 ravan po tome. Mislim da se najezis. Krenes da kucas poruku a on skripuce i krcka u ruci... UZASA!!!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

Da,stvarno jeste krhak al mi softverski odgovara ipak je to Symbian phone a uz to od ostalih Symbian telefona njegov dizajn(bar po meni)je najbolji.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

E60 je po mome skromnom misljenju daleko bolji. Jeste, ima nedostatak kamere ali ima bolji ekran, WiFi konekcija, vise memorije u samom fonu, robusniji je, ima metalno kuciste od legure magnezijuma... No to je samo moje misljenje.
O E61 necu ni da trosim reci, telefon je VRH!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Sto se tice dizajna i kvaliteta po meni je njabolji E50. Extra fon i tako je tanak i elegantan a plastika deluje kvalitetno i nista ne krcka.
Dok je E61 majka za sve telefone :D :lol: :P :P
and justice for all...

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

Nisam imao priliku da rukujem sa E60 I E61 ali citao sam o njima i odaju utisak strogo poslovnih telefona a i nedostatak kamere kod E60 pomalo umanjuje njegovu vrednost na multimedijalnoj osnovi sto donekle ublazava WiFi,dok se N73 moze "pohvaliti" i sa dobrim dizajnom i dobrim setom multimedijalnih funkcija,naravno nije savrsen.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Wicker Man, ako si za moje skromno misljenje o 6280,mislim da bi ga onda trebao sad prodati prodati dok je jos u nekoj garanciji,lakse ce se kupac odluciti na kupovinu ako tel ima garanciju iz prostog razloga nece misliti da hoces da ga prevaris,a i vecu cenu ces da dobijes!
:D :D :D
D500&E71

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

Naravno,sto posto si u pravu,frka je u tome sto mi se telefon zaista dopada i dobro me sluzi a i kad ga prodam bojim se da necu imati dovoljno kesa da dodam za N73.Videcu nesto moram uraditi. :?

Odgovori