U vezi kupovine Nokia 6233

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Anri
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 05. Jan 2007. 22:51

U vezi kupovine Nokia 6233

Post od Anri »

Hteo bih da kupim ovaj telefon. Ako moze neko da mi da savet gde mogu pouzdano u Beogradu da uzmem cist 6233 (bez Vodafone i slicnih ikonica) sa opremom. Cuo sam da ima nekih primeraka da Nokia PC Suite ne radi sa njima jer su lose flashovani i sta vec, da nisu dobili slusalice uz njega i memorijsku karticu... Srpski jezik u T9 rezimu bi bio pozeljan. Naravno, znam i ja da mogu da ga uzmem u skupim radnjama u Merkatoru, preko puta pravnog faksa i slicnim mestima.
Ako ne sme javno, onda ocekujem PP. Hvala unapred.

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

Anri, za telefon koji nije skinut sa mreze i sa bas full opremom ces morati da izdvojis malo vise parica..

vodafon izbegavaj ali tim slobodno uzmi neces imati nikakvih problema..

pozz i dobro dosao na 4um..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Peter_Forsberg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 25. Sep 2006. 23:08

Post od Peter_Forsberg »

Samo cu ti reci da zaobidjes "Telekom+" prodavnicu u onom trznom centru preko puta tehnickih fakulteta :x !
Sometimes we hurt the ones we love, other times we just hurt those who get in the way!

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 22:47

Post od metak86 »

pa jedino da das oglas da kupujes taj model ovde na sajtu,ispises sve sto hoces i siguno ce ti se javiti brdo njih koji imaju takav tel da ti prodaju :lol:
E71 je moj trenutni izbor:)

Djera
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 11. Jan 2006. 13:17

Post od Djera »

Sto se tice flesovanja,ako nesto nije dobro,pa flesovaces ga opet.U globalu ako hoces da nije skidan sa mreze,platices ga papreno.Razmisli da li ti se to isplati,bez obzira na prednosti cistog.
nokia n80

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

Zadnjih nekoliko nedelja tel mi se sam od sebe ugasi i ekran svetli i samo se baterija vidi, naravno nisam dostupan. Moram da ga iskljucim i ponovo ukljucim i onda radi, jel zna neko u cemu je problem u pitanju je softver v3.52 :smutny:
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

Peter_Forsberg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 25. Sep 2006. 23:08

Post od Peter_Forsberg »

Slicno i meni, samo sto se sve posle veati na normalu, ali ne moze da uhvati mrezu.... Nosaim da mi flesuju ovih dana!

Izmenio:gameforce:ne citiraj post iznad!
Sometimes we hurt the ones we love, other times we just hurt those who get in the way!

Odgovori