Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Recite mi kako da prikljucim USB kabl za 6280,jer ja nemam pojma .
I jel mogu da rotiram slike na istom telefonu ?
I da li moze da se namesti kada zatvorim slajder da mi izadje iz svih aplikacija koje su otvorene?
Nadam se da razumete sta sam htela da pitam i da cete mi odgovoriti .
Lepo,ubodes onaj kraj sa pop-port konektorom u telefon a USB konektor u zenski USB na ploci tj kucistu kompjutera,ovo zna i malo dete nije valjda da je toliko nelogicno!?
Na pop-port delu imas jedan trougao koji ti pokazuje koji deo kabla treba da bude okrenut na gore,odnosno trougao dolazi na prednji deo-lice telefona!
Koji si uopste kabal dobio uz telefon,DKU-2,DKU-5 ili CA-53 ili... (pise na USB konektoru na kablu koji je model)?
Pozdrav
ma znam ja kako da ubacim USB kabal,nisam bas toliko glupa nego na telefonu se pojavi nesto,pa sta treba da kliknem i na compu mi se pojavi neki prozorcic valjda treba da instaliram ili tako nesto,nemam pojma sta i kako.a kabal je CA-53.
Nisam nista instalirala jer nisam dobila nikakav cd.trebalo bi sam da ga procita ali.....eeee vidis mozda to treba da instaliram...ma nije to za mene,zvacu nekog da mi poveze to ako neko zna kako i sta da inst. recite...
PlayGirl posto povezes racunar sa telefonom na telefonu ces imati 3 opcije,ako imas instaliran PC Suite izaberi prvu opciju Deafult mode i onda pokreni PC Suite i preko File managera ces moci da manipulises fajlovima na phonu i da prebacujes fajlove izmedju racunara i phona.Ako nemas instaliran PC Suite onda na telefonu idi na 3 opciju i tada ce ti telefon biti prikazan na racunaru kao obicni prenosivi disk i onda jednostavno prenosi fajlove.Nadam se da sam ti makar malo pomogao.Srecno
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Nije mi jasan rad sa telefonom BEZ PC Suita? Koriscenje nekih 3rd party apps po meni nije najbolje resenje. Mislim sa OPM-om ili Logomanagerom ili Mobius-om i sl. ostvarenjima ne moze da se uradi sve sto moze sa PC Suite.
miodrage, ma moze bez PC Suite obicno prebacivanje mp3 i video zapisa koji su na memorijskoj kartici, a ostalo tipa backup i slicno je naravno nemoguce
Ne znam ljudovi, meni fon sluzi malo vise od obicnog prenosivog storage-a, za to imam mali flash koji je daleko jeftiniji. Ali radi to sto mu je namena.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.