Nokia E60
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nokia E60
Od nedavno sam vlasnik NOKIE E60 - sve je super osim velicine fontova u porukama. Slovca su toliko mala da ih je nemoguce procitati bez totalne koncentracije. Da li neko zna da li postoji mogucnost promene velicine fonta. 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa ono,meni je trebalo citavih 2 sata da se naviknem i sad mi sve nekako cudno kad uzmem drugi telefon sa vecim slovima/brojevima. Nego, jel zna neko gde se moze naci original baterija za E60? I koja je amperaza iste? Vidim da se ovde neki gadjaju sa nekim silnim 1500mAh pa mi to pomalo sumnjivo jer u testu pise da ide uz njega od 970mAh. E sad sta je tu istina?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Al gde ja da nadjem original bateriju? Ne trebaju mi kinezare za 600 din od 500mAh i sl. pa da mi crkava na svakih 3-4 meseca a da traje manje od 1 dana. U NS-u nisam nasao..Pa ako neko zna neku prodavnicu...Unapred zahvalan! 
P.S. U CT-u su mi nudili neku od 800mAh za skoro 3000din al nisam uzeo bas zbog tih 800 a ne 970mAh.

P.S. U CT-u su mi nudili neku od 800mAh za skoro 3000din al nisam uzeo bas zbog tih 800 a ne 970mAh.