Problemi i diskusija nokia 6233
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Problemi i diskusija nokia 6233
Cao evo imam jedan mali problem pa da pitam na pravom mestu.Pre par dana kupio sam u telenoru nokiu 6233 i sve radi ok osim kada mene neko zove.
Tada mi se desava da kada se javim ne mogu da uspostavim vezu dve tri sekunde i posle toga radi sve normalno.Da li neko mozda zna u cemu je problem?
Kada ja zovem sve radi ok.
Ako neko zna u cemu je problem zamolio bih ga za odgovor.
Tada mi se desava da kada se javim ne mogu da uspostavim vezu dve tri sekunde i posle toga radi sve normalno.Da li neko mozda zna u cemu je problem?
Kada ja zovem sve radi ok.
Ako neko zna u cemu je problem zamolio bih ga za odgovor.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
bojke1, više nije ni tajna da je Telenor uvalio mnogo loše telefone svojim korisnicima i o tome su i novine pisale...Ne znam šta je tačno problem, ali pokušaj da ga reklamiraš što pre i veće su šanse da ćeš dobiti zamenu telefona... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ovo je vec drugi koji se javlja sa istim problemom !!!!!!!!!!!!!
Pa zar smo toliko "dobro" trziste da i strani operateri uvaljuju ovakve telefone !!!!!!!!!!!!!!!
Stvarno bruka i stramota!!!!!!!!
Ja bih odneo tel na reklamaciju i trazio da mi to rese kako znaju i umeju,
jer je to njihova stvar i greska, pa ako su jaka i ozbiljna firma....

Pa zar smo toliko "dobro" trziste da i strani operateri uvaljuju ovakve telefone !!!!!!!!!!!!!!!

Stvarno bruka i stramota!!!!!!!!
Ja bih odneo tel na reklamaciju i trazio da mi to rese kako znaju i umeju,
jer je to njihova stvar i greska, pa ako su jaka i ozbiljna firma....
Nisu to losi telefoni nego prilikom tih flesovanja i ubacivanja jezika to se obicno pokvari... ako ti ne uvaze garanciju slobodno idi u neki bolji servis i samo nek se isflesuje telefon i bice sve ok... meni se 6233 restartovao i veoma cesto ga izvadim iz dzepa a ono pise upisi pin kod... nakon flesa sve je kako treba... pozdrav!

Ja sam krajem januara kupio telefon od mts-a i od početka imam taj problem... Javim se, a druga strana me ne čuje. U ALPHA COPY su mi rekli da treba da im ostavim telefon na 15 dana na testiranju, a u medjuvremenu mogu da koristim i fixni

Mislio sam da je samo mts u pitanju, ali vidim i da je telenor uradio istu stvar - uvalio!
Kupujem sutra neki polovnjak za 30 eura i nosim ovaj ne servis dok je još pod garancijom...
Kažu da je zbog softwera... Nadam se da postoji rešenje...

Kao zbog velike gužve (to im je onda loša reklama ako servis ima mnogo posla!) čekao bih 10-15 dana. Serviser je "dobacio" da taj problem postoji samo kod ovog modela i to samo kod MTS, što je potpuno netačno (TELENOR npr. a ima postova i na nokijinom zvaničnom sajtu tj. forumu i ostalim, preko). Trebao bi da se pojavi firmware v5.10, ne znam da li je to tu rešeno, jer postoji mogućnost (moj zaključak posle iscrpnog istraživanja
) da je u pitanju software.
Ipak, ako oni ne uklone kvar u tom roku, šalju telefon na "viši servisni nivo" (ma šta to značilo)
, pa ako i oni ne reše problem u roku 45 dana, e onda će da mi zamene uređaj.
A ja ujutro idem da pazarim neki polovan 1100 i da na miru telefoniram dok ovi ne nađu rešenje na "nekom od servisnih nivoa".
Imaš li neki bolji ili pametniji predlog?

Ipak, ako oni ne uklone kvar u tom roku, šalju telefon na "viši servisni nivo" (ma šta to značilo)

A ja ujutro idem da pazarim neki polovan 1100 i da na miru telefoniram dok ovi ne nađu rešenje na "nekom od servisnih nivoa".
Imaš li neki bolji ili pametniji predlog?

Ti telefoni nisu neisprevni nego glupa bagovita verzija software-a v4.91
to se desava i na mts-u i telenoru isti problem.
I Telekom i Telenor su isporucili poslednje serije sa tom verzijom software-a.
Resenje je da se downgraduje frimware na 4.52 ili da se saceka da zvanicno izadje v5.10 i sa nokia update software-om preko usb kabla da se upgraduje.
EDIT:Evo upravo sam nabavio 6233_rm145_CareDP_138.0_SW05.10_MAJOR.exe
pa cu da proverim da li je resen problem u novoj verziji.
Izmenio:gameforce:Koristi opciju IZMENI za dopunu
to se desava i na mts-u i telenoru isti problem.
I Telekom i Telenor su isporucili poslednje serije sa tom verzijom software-a.
Resenje je da se downgraduje frimware na 4.52 ili da se saceka da zvanicno izadje v5.10 i sa nokia update software-om preko usb kabla da se upgraduje.
EDIT:Evo upravo sam nabavio 6233_rm145_CareDP_138.0_SW05.10_MAJOR.exe
pa cu da proverim da li je resen problem u novoj verziji.
Izmenio:gameforce:Koristi opciju IZMENI za dopunu
aracic007, koje probleme "vidiš"? Kupi 6233 opušteno. Ovo što "vidiš" ovde su (nesrećni) izuzeci, zamisli Forum sa temama tipa "moj 6233 sa lepršavim bojama +
" ili tema "prođe već 4 meseca a nemam problema sa softverom na 6233 +
"
Obrati pažnju pre na prodavnicu nego na 6233...

Obrati pažnju pre na prodavnicu nego na 6233...

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Nije bas problem,nego vise jedno pitanjce,ali bez otvaranja teme
Interesuje me ovako,da li je moguce da 6233 (ili bili koji drugi model) sms poruke smesta u internu memoriju ili mem karticu,znaci da je jedino ogranicenje za sms poruke kolicina slobodne interne/externe memorije,nesto kao na symbian aparatima?
Pitam ovo jer ja na mojoj 6233 imam oko 260 sms-ova,pa mi nesto puno.....

Interesuje me ovako,da li je moguce da 6233 (ili bili koji drugi model) sms poruke smesta u internu memoriju ili mem karticu,znaci da je jedino ogranicenje za sms poruke kolicina slobodne interne/externe memorije,nesto kao na symbian aparatima?
Pitam ovo jer ja na mojoj 6233 imam oko 260 sms-ova,pa mi nesto puno.....

D500&E71