Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Interesuje me jel moguce nekako vratiti sve tajmere i countere na fabrickih 00:00 ? I ako je moguce kako to uraditi ? Znaci da se nikako ne vidi da je telefon koriscen Negde sam procitao da jeste ali niko nista konkretnije o tome nije rekao. Hvala unapred! Na PP ili ovde ako se sme o tome skrabati, treba mi hitno P.S. Ako to ima neke veze, a mislim da nema, u pitanju je 6630
Ne, ne, ne... Sa tim se dobija isto kao i kad ga resetujes tj. formatiras ali kad proveravas preko *#92702689# opet se vidi koliko je telefon koriscen a mene to interesuje. Znaci da i kad ukucas tu sifru da ti pokaze kao da je ispod cekica, znaci sve 00:00. E sad jel to nekako moguce?
Jeste moguce je, posto je to BB5 telefon, e sad tacno gde ima objasnjenje ne znam, ali svaki iole vestiji serviser ce to da odradi za par minuta. Mislim da Lomnica_city zna mnogo vishe o tome.
Moze,znam i kako i imam fajl za to,ali ti treba box i jedan solidno vest serviser,nema svaki serviser ni taj fajl ni hrabrosti da se igra sa njim!!
Pozdrav
imam jedno pitanje u vezzi ovog *#92702689# koda
ni na ngage ni na 7650 neće da mi pokazuje ništa.tj kao da kod i ne postoji mob ostaje miran itd...
ima li neki kod specijalan za njih ili pak?
VeNoM napisao:imam jedno pitanje u vezzi ovog *#92702689# koda
ni na ngage ni na 7650 neće da mi pokazuje ništa.tj kao da kod i ne postoji mob ostaje miran itd...
Ta sifra radi samo na novijim telefonima,nece na Symbian OS6 telefonima da radi bilo koji da je model u pitanju!
Pozdrav
a zna li neko koja je šifra za starije S telefone?ovo baš me zanima koliko sam vremena razgovarao sa njima dok sam ih koristio pošto je na 7650 2x obrnulo nulu
Nema sanse da je 2 puta obrnuo nulu,jer je lifetimer u formatu 000000:00 sto znaci da bi tvoj telefon morao da ima slican broj sati koliko otprilike i postoji otkako je izasao iz fabrike!!
Ako te bas zanima skokni do nekog servisa,pojedini box-evi mogu da pokazu lifetimer!!
Pozdrav
lomnica
ne nije
u formatu je 00:00:00
znači kada predje 99h automatski ide na 00.
tako ti je to sa n7650
na ngage još nisam stigao na tu cifru
ali je za sada nekih 19h...
Ma covek misli onako iz menija pa u logove i Call duration i tu je u formatu 00:00:00 i tu zaista i jeste da kad se napravi 99:99:99 + taj 1 sec pa se vrati na "pocetno"
VeNoM napisao:imam jedno pitanje u vezzi ovog *#92702689# koda
Nije to samo na telefonima sa Symbian OS6. Npr. ja imam 7610 i kada taj kod ukucam samo stoji 4-5 sekundi i onda mi izbaci uzvicnik sa natpisom Telephone: Operation time-out (-33)
Kod mene na n6233 ima cak cetvorocifren broj za ovo vreme tako da dok docekam da mi dodje 00:00 proci ce vremee i vremee ( i ako imam paket junior)!! Ubacio sam novi softver i promenio mi se datum Koji valjda pokazije kad je tel napravljen!!
Postoji taj kod ili vec nesto slicno u to sam uveren jer sam citao na forumima da prodavci nekih telefona vracaju life timer na 00:00 i na buvljaku su mi rekli da je moguce promeniti life timer. Ali niko nema taj kod. A i meni bi bio potreban kao i mnogim od vas. E stvarno ako neko ima taj kod nek ga napise. Mada sumnjam da bi neko odao takav dobar kod.
Ne moze se ponistiti tajmer! Kakvo BB5 ponistavanje itd, zna se ko ima boksove za to i ko to radi u BG pa naravno da ljudima nece padati na pamet da se bave tim budalestinama oko ponistavanja (okvirno gledajuci, to bi mozda moglo odraditi svega 3-4 covijeka kod nas) ali se inace nikakvim flesovanjima itd ne moze ponistiti... uostalom poput K800, nema ponistavanja tajmera ni nakon flesa...
Aj ne pricajte napamet coobra024 i Damjanic,ne postoje tajni kodovi za to jer se to nikad nije ni radilo preko kodova a kamoli da moze sada sa ovako jakom zastitom,a ta zastita nije toliko jaka da ne moze da se izvede,rekoh vec da imam taj fajl,poslao sam ga coveku da odnese u servis ali njega nema da javi sta je uradio!?
Pozdrav
Neznam ljudi ali meni je to jako sumnjivo postoje razni kodovi i od svega, pa zasto nebi bio i od life timera a sto kaze bela koja je svrha tih kodova da se mogu tako lako ponistiti tako da je mnogo tesko doci to tih kodova ili vec tih fora.Moje misljene je da postoji fora za to, ali da zna mali broj ljudi za te fore. Sad vise neznam sta sam napisao ali nema veze
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.