Nestao naziv operatora sa ekrana...

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Nestao naziv operatora sa ekrana...

Post od Green »

Nisam uspeo da provalim u cemu je fora...mislim da nije do telefona,jer sam probao sve (a mozda i nisam,ko zna)...
Telefon (Nokia N73) se pri kucanju poruke zakucao,sam od sebe resetovao i vise nisam imao naziv operatora na ekranu. Signala ima normalno.
Da nije nesto do mreze? Nije da mi smeta,bitan je signal,ali ono...sta znam, nekako mi "prazan" ekran bez toga :dry:
Zna li neko foru?

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Strava, ma sta te briga ostavi tako! Ja sam dok sam imao 6630 skinuo taj logo nekako, namerno, i pomucio sam se dok to nisam uspeo...
:D
...shit happens... keep d smile!

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Post od kroko035 »

Probaj da ga restartujes jer je negde zabagovao i nije se vratio na pocetno stanje .
Ima N73 kojima softver nije jos doradjen ali mozes da ga apgrejdujes na Nokijinom ofisijalnom sajtu ! 8)
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!

megatron
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:31

Post od megatron »

Green, ja znam za program kojim to moze da se skine ili da se izmijeni ali ako saznas kako si to uradio javi

.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

megatron, ja juce ostavio post sa imenom tog programa i izbrisali ga...puuuuuu...maler ! A hteo sam samo da pomognm decku da vrati logo provajdera svog ili nekog drugog.. :D :lol: :D :lol:

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Hvala svima na odgovorima,ali naziv operatora se sam misteriozno vratio kako je i nestao.Pojma nemam kako,ali eto... :roll:
A za taj program koji spominjete sam cuo i ja...ustvari i nije program vec nacin kako da skinete operatora,a postavite neki logo.Ako nadjem to ispisacu,mada mi je nacin nekako komplikovan,treba da se zezate sa sistemskim fajlovima,da trazite neke foldere,bla,bla,bla itd. :roll: :)

Odgovori