Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
A baš sam se pitao šta tu ima da se glasa...... ......
Slažem se sa Korenom, crni može da prođe kao unisex, ali slična tema, samo bez glasanja je već bila
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Mojoj devojci se jako svidja tako da ce verovatno i da ga dobije za rodjendan (u pink varijaciji normalno ). Znachi glasam za unisex, ali samo zbog varijacije u bojama.
S duznim postovanjem al' procenat zenske populacije kojoj treba Symbian je mizerno mali pa s toga ne kontam to kao "zenski telefon". Slicna situacija je bila i sa Motorolom V3 pa evo gledam na ulici gomila muskih nosi rozi V3. A ko zna, mozda kad postanemo malo liberalniji i mi ostali pocnemo da nosimo te roze telefoncice, i budemo u stilu metrosexualaca I zato moj glas ide za unisex
Da,crni je ekstra telefon,super izgleda i jako je ugodan u ruci,mislim da po velicini i deluje na muski telefona ali ipak bih ostavio to misljenje damama!!!!Ipak,L'amour...Sta reci....
sa svojim mogucnostima kojima raspolaze cena mu odgovara.. zato i mene privlaci, ima ga ortrakinja i zezao sam se malo sa njim i mogu vam reci da je sasvim ok za muskarca (crni naravno).. ne znam da li da pazarim n73 ili ovaj u neko skorije vreme jer mi je kod n73 dobro (ma odlicno) to sto ima symbian ali i ne to sto ima 352x144 a kod 7390 mi se ne svidja to sto je na preklop, ipak je iz serije za lepsu poloviny ali mi je dosta dobro to sto ima video 640x480 (vga). e sad pitanje, koji ima bolju kameru posto bi ipak, u mom sslucaju, kamera presudila..?
Ja sam se isto dvoumio oko n73 i 7390
7390 jo super po specifikacijama i ima odlican dizajn a i boje su OK(mislin na crnu)
posto mi simbyan ne treba mislim da cu se odlucit za nju
gledo sam test i slike su dobre
Nokia N73+1 GB mini SD & Sony PSP+MS duo pro 512mb
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.