BlackBerry Passport
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za BlackBerry OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● BlackBerry OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za BlackBerry OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● BlackBerry OS ●
Re: BlackBerry Passport
Nisam probao ništa osim wifi. A pravo da ti kažem, mislim da je to i poenta. Da oba uređaja budu na istom wifi, pa ako radiš na kompu, da se ne cimaš sa telefonom, već ti sve notifikacije iskaču na samom kompu, i odatle regulišeš sve.
A BlackBerry link mi je super jer us pomoć njega mogu da radim backup, update, i sve ostalo, a da mi je telefon negde u kući. Takođe, sve dok su na istom wifi, uredno vidim i memoriju telefona i memorijsku karticu kao drajvove na kompu, a sa telefona imam pristup fajlovima sa kompa.
A BlackBerry link mi je super jer us pomoć njega mogu da radim backup, update, i sve ostalo, a da mi je telefon negde u kući. Takođe, sve dok su na istom wifi, uredno vidim i memoriju telefona i memorijsku karticu kao drajvove na kompu, a sa telefona imam pristup fajlovima sa kompa.
ja sam malo radio na blendu, al trenutno je truba dok god ne mozes da pravis taskove u blendu. link ne koristim uopste, zato sto kontakte bekapujem sa intouch aplikacijom. fabricka mogucnost pristupa internoj memoriji je stvarno vrh, a onaj ko ima dosta internet komunikacije zna koliko je hub ludacki dobar.skinuo sa'm i neki android app za skeniranje biznis karti, i jedino sto mi fali je olaksan unos taskova i notes-s, ili bar da assistant radi na srpskom.
Ja assistant baš dosta koristim, jednostavno sam se navikao da diktiram šta mi treba na engleskom, a engleski mi ionako nije problem. Link je meni super koristan za backup svega, ne samo kontakata, kako bih mogao da vratim sva podešavanja u slučaju da zbog bilo čega moram da resetujem telefon. A prvenstveno zbog pristupa memoriji bez kablova, traženja telefona i slično.
Evo za eventualne znatiželjnike malo fotografija samog uređaja, ali i nove futrole koja mi je stigla pre par dana.

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Araphel, bas mi je interesantan ovaj tel. Zanimljiva je tastatura, a s druge strane ekran je veliki. Odlicno izgleda i futrola
Note IV N9100 dual
Ekran je super, 1440x1440. Za browsing je idealan, ali za gledanje videa baš i ne, zbog crnih linija koje ostaju iznad i ispod. Opet, nije ni to tako strašno. Kad se uzme u obzir koliko Android aplikacija radi na njemu, nema problema da bilo šta od bitnih servisa nedostaje, a sa svakom sledećim apdejtom OSa i Android aplikacije su se ponašale malo bolje, u smislu notifikacija, integracije u Hub i slično. Za ove neke koje redovno koristim sada već kao da nema razlike između native BlackBerry aplikacija i njih.
Futrola je takođe super, i što je najbitnije, ima funkciju zaključavanja uređaja već umontiranu, pa ne moram ja sam da se zezam sa time.
Futrola je takođe super, i što je najbitnije, ima funkciju zaključavanja uređaja već umontiranu, pa ne moram ja sam da se zezam sa time.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Fantasticno! Znaci mocna masina koja podrzava android programe pored svojih i koja je svakom nadogradnjom sve stabilnija i bolja. Jedino je kao sto kazes steta sto ima crne trake kada se gleda video, mada je sve to stvar navike
Note IV N9100 dual
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
araphel, slike su super, i futrola mi se bas svidja. Je li od prave koze?
Za 8$ čisto sumnjam, mada se ponaša kao da je prava.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Ma, na kraju krajeva, nije ni bitno, i pitanje mi je bilo glupo. Na slikama deluje kao da je prava. A najvaznije je da vrsi funkciju, a uz to je i estetski zahvalna.
Telefoncic je jos lepsi uzivo, bas je seksi. Inace, morao sam da ti maznem wall 

Slobodno, ja sam ionako SF geek, pa redovno imam neki wall na tu temu. Fasciniraju me nebule, pa sam namakao gomilicu i na svakih par nedelja postavim novu.
Evindzer, futrola definitivno i na izgled i na dodir deluje kao prava koža. I pri savijanju se tako ponaša. Ono što je najbitnije, to je da ima one čvršće ploče u postavi, tako da drži formu, i ima fabrički ubačen magnet, tako da ne razmišljam o zaključavanju telefona. I ova gajkica koja se odozgo namakne da telefon ne ispadne ako se slučajno okrene naopačke je isto genijalna ideja.
Evindzer, futrola definitivno i na izgled i na dodir deluje kao prava koža. I pri savijanju se tako ponaša. Ono što je najbitnije, to je da ima one čvršće ploče u postavi, tako da drži formu, i ima fabrički ubačen magnet, tako da ne razmišljam o zaključavanju telefona. I ova gajkica koja se odozgo namakne da telefon ne ispadne ako se slučajno okrene naopačke je isto genijalna ideja.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Cime si ovo slikao, posto ocigledno nisi Pasportom?
Jesi li postavljao koju sliku slikanu njime u temi za slike (ovde znam da nisi)?
Pitam jer neki kazu da bi softver kamere mogao biti bolji, ali ne sumnjam da je dovoljno upotrebljiva.

Jesi li postavljao koju sliku slikanu njime u temi za slike (ovde znam da nisi)?
Pitam jer neki kazu da bi softver kamere mogao biti bolji, ali ne sumnjam da je dovoljno upotrebljiva.
Slikano je sa 925, bez ikakvih podešavanja i na brzinu.
Sa kamerom na Passportu sam veoma zadovoljan. Nisam kačio ništa u odgovarajućoj temi, ali evo potrudiću se da okinem neku prikladnu pa da postavim.
Sa kamerom na Passportu sam veoma zadovoljan. Nisam kačio ništa u odgovarajućoj temi, ali evo potrudiću se da okinem neku prikladnu pa da postavim.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Super, jedva cekam i zahvaljujem unapred. 
_

_
pu ja dobih neku ponudu 300evarina za nov passport, al se istovarih za frizider prekljuce
. Araphele kakvo je tvoje misljenje o bb10 vs others ?

Velika prednost bb10 po meni je hub, bezbednosne opcije, i sama logika user interface-a. Plus što jako mnogo Android aplikacija odlično funkcioniše, pa praktično imaš dva OS u jednom. Za te pare, ja bih odmah kupovao. Iskreno, nemam planove da zamenim passport za nešto drugo, osim ako se pojavi nešto u sličnom formatu samo sa WP. Jedino to bi me nateralo na razmišljanje o promeni.
Jednostavno, komande putem gestova, prečice na tastaturi, active frame multitasking, hub dostupan od bilo gde, razumno optimizovana potrošnja resursa, fluidnost... sve je na strani BlackBerry.
Još kad se uzme baš passport u obzir, pa kad svemu ovom gore dodaš odličan ekran, zvučnike koji izuvaju, fantastično ukombinovanu hardversku i softversku tastaturu...nema grešaka. Jedino taj problem sa izradom koji sam naveo, eto to me je baš pokolebalo, ali sredio sam sve i osigurao sam se od daljih problema dobrom futrolom.
Jednostavno, komande putem gestova, prečice na tastaturi, active frame multitasking, hub dostupan od bilo gde, razumno optimizovana potrošnja resursa, fluidnost... sve je na strani BlackBerry.
Još kad se uzme baš passport u obzir, pa kad svemu ovom gore dodaš odličan ekran, zvučnike koji izuvaju, fantastično ukombinovanu hardversku i softversku tastaturu...nema grešaka. Jedino taj problem sa izradom koji sam naveo, eto to me je baš pokolebalo, ali sredio sam sve i osigurao sam se od daljih problema dobrom futrolom.
hibiskus, Gde ima Passport za 300 eurosa? :-O Najcesce sto srecem je od 500 pa na dalje, sto je po meni ipak mnogo za BB.
Nokia Lumia 1520
Evindzer, pa ovo nije nikakav napredak? Ovde navode da ce novi imati Snapdragon 800, a zar ovaj sada nema 801?
Dobro ram i kamera ako ostanu isti, bolje mu i ne treba, ali ne vidim ovde neki sustinski upgrade.
Dobro ram i kamera ako ostanu isti, bolje mu i ne treba, ali ne vidim ovde neki sustinski upgrade.
Nokia Lumia 1520