iamivan napisao:Možda su leđa telefona malo "meh" (...)
Naprotiv, meni su leđa telefona mnogo lepša od prednjeg dela. Tekstura ih čini elegantnim i prefinjenim, bar u mojim očima.
znemanja napisao:(...) i mene je dizajn oduševio. Dopada mi se ova sjalder kombinacija, telefon deluje
elegantno i pomalo strogo
Bravo, to je najtačniji opis izgleda telefona. Oduševio i mene.
znemanja napisao:Cena će biti u startu visoka, ali brzo će se stabilizovati. Mene malo brine težina uređaja, ipak skoro 200g nije baš lako za nositi u džepu, pogotovo u letnjoj odeći.
Osećam da će se cena za par meseci prepoloviti. A 200 grama za telefon stvarno nije malo, posebno za one koji bi ga nosili u džepu šortsa ili trenerke leti - mada nije ni previše, bar meni.
iamivan napisao:Ono što mene brine jeste debljina telefona, tih 9,4 mm.
Oba moja sadašnja telefona su debljine oko 1 centa, i meni su više nego tanki, da su tanji, ne bi mi se svideli. Mada, to je, naravno, subjektivi dojam. Neko voli što tanje telefone (ja ne) i to je u redu.
iamivan napisao:stari BB-ovci (...) su prešli na Android, a sada mogu da se vrate na BB.
Zapravo, neće moći da se vrate na BB, bar kad je OS u pitanju, jer Priv pokreće Android - već samo da ponovo koriste Blekberijev uređaj, ako neko od njih bude to poželeo.