Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Nebo jestre bolje,mada to je vise jer je takav ugao bio pod kojim sam slikao.Ja sam vise mislio na lisce drveca i sitne subjekte.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Napravi kući neki set za test, uvek isto svetlo, eto ti najboljeg poređenja. Ovako nije isto doba dana kada slikaš, smenjuju se vremenske prilike i doba.
Drugari, imam veliki problem.Uzeo sam p10 pre dva meseca u mtsu, medjutim pojavio se problem na kameri.ne radi autofocus, bar ja mislim da je to.nece da izostri sliku, sve je mutno.kad prebacim na monohromatski mod, onda je sve ok, izostreno.ista prica je i za snimanje videa, sve je mutno.da li je neko ne daj boze imao slican problem?hvala vam unapred
Jesi probao da u toku snimanja videa ili pre nego sto okines fotku da tapnes na ekran da vidis hoce li da izostri kadar?Ako i tad nece znaci da ti je ta kamera neispravna.
Baraba,jedino da slikam bas jednu za drugom odmah.
mishelair napisao:Jesam, i dalje postoji problem.e sad, telefon je u garanciji ali kolike su sanse da u mts-ovom servisu kazu da kvar nisam prouzrokovao ja?
Moja preporuka ti je da odneseš telefon direktno kod ovlaštenog servisera, a to je za Huawei "Mobis Electronic" na Novom Beogradu.
Sta da vam kazem, hvala za savete.mislim da cu u mts odneti, pa onda oni dalje neka salju u servis.a video sam negde na netu, da mozda pomogne to kuckanje oko kamere, ali ne usudjujem se za to.
Nemoj nositi u Mts,nosi pravo u Huawei servis,jer su vece sanse da ti srede telefon bez tvojih troskova.
Anyway,zna li se kad stize Oreo na P10?
Ja ne koristim to.Jel se nalazi u meniju gde su kamera modovi?
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.