Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Hvala lepo! [emoji4]
Kapiram da mozda nije najbolji primer, ali to je to. Ta kamera je idealna recimo za fotkanje insekata na nekom drvetu/cvetu, cvece generalno itd. Dosta korisna moze biti a koliko sam video za sada je imaju samo Honor modeli. Zanimljiva stvar jako. [emoji4]
To isto moze Huawei, kad hoces nesto tako sitno izbliza da slikas aktivira sd taj neki super macro rezim.
Sent from my Huawei P30 using Tapatalk
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Da, to je Huawei softverski odlicno odradio. Ali ovo je posebno macro socivo, u vidu dodatnog kamera senzora od 2MP koji je namenjen bas za to. [emoji4]
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ima infrared port sto nema P30,ima malo veci ekran i za 100 mAh jacu bateriju,ima IPS ekran, a P30 Oled, to su neke glavne razlike.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.