Moj je stigao juče, kupljen na crni petak u Italiji, plaćen 200 evra (ok, ja tek treba da dam pare, ali svejedno

).
Pakovanje je vrhunsko i odmah daje utisak ozbiljnog proizvoda.
dizajn i izrada su stvarno sjajni, na mojoj ruci leži veoma lepo, nema nikakvog neprijatnog osećaja.
Narukvice se menjaju veoma brzo i lako.
Za korisnike Huawei/Honor telefona uparivanje je neverovatno lako i brzo, dok ostali moraju prbo da instaliraju Huawei Health aplikaciju.
Ekran je veoma jasan, sa dobrim osvetljenjem (ok, nije leto da bih proverio kako se ponaša na suncu). na ekranu se prikazuju notifikacije iz brojnih aplikacija sa telefona, ali mi se čini da se ne može odgovarati na poruke.
Sam UI je nešto novo za mene, font je malo sitan za moje oči. Trebaće mi vremena za navikavanje, ali su funkcije uglavnom intuitivne i proste za nalaženje.
Na ekranu se može kretati levo-desno i gore-dole za pristup funkcijama a mogu se i koristiti i dva dugmeta sa strane na kućištu koja (iz meni nepoznatog i besmislenog razloga) mogu da se vrte.
Na dole se pristupa brzim podešavanjima, na gore se pristupa poslednjim notifikacijama, levo desno se kreće kroz razne statistike.
Ugrađen zvučnik i mikrofon omogućavaju primanje i slanje poziva sa sata. Ovo radi pristojno dobro i upotrebljivo, probao sam i u autu u saobraćaju, sagovornici se čuju. Tačka. Čuju se međusobno.

Fitnes funkcije, funkcije merenja pulsa, stresa, kontrola sna tek treba sve da prođem. Sinoć sam šetao uobičajenu rutu, GPS je našao veoma brzo i precizno pratim kretanje. Ima "auto pause" funkciju, ali za nastavak kretanja treba stisnuti komandu na ekranu.
Tokom kretanja daje jasna i glasna obaveštenja, isto kao i Huawei/Honor telefoni.
Dakle, nakon prvih 24 sata mislim da nisam bacio pare, ostaviću sledeće utiske ovde nakon prvog, drugog pražnjenja baterije i nakon što se više poigram ostalim funkcijama.