Huawei Mate 30 Pro
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Re: Huawei Mate 30 Pro
Sede na dve stolice što bi se reklo. Nadaju se da će ukinuti ban, a s druge strane Harmony drže u pripravnosti ili bar tako kažu. Zaista nezahvalna situacija, posebno jer je politički motivisana.
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Festina lente.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Baš tako.pero0000 napisao:Mi samo mozemo navijati za jedne ili druge, a najbolje je navijati za svoju domovinu, a ne za tudju.
S tim da je Srbija mala država. Osim ako bi neko da promeni svoju domovinu za neku drugu,[emoji16] u suprotnom, navijati za ikoga drugog je mazohizam.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Sta bi postigli tim novim OS-om?Evindzer napisao:Huavei trenutno nema rešenje za softver, to je očigledno, jer da ima, rešio bi problem sa novom Matom pre puštanja u promet. Mišljenja sam da će se ban u nekoj budućnosti samo pooštravati, a ne ukinuti, pa im želim da što pre zaokruže svoju Harmoniju za telefone, ako uopšte rade na njoj, pošto poslednjih nedelja ne nailazim na nove informacije o tome.
Privikavanje na potpuno novi sistem nije ni malo jednostavna stvar. Koliko bi se ljudi odlucilo, makar na pocetku, da da sansu tako necemu?
Uostalom, kakve veze ima OS sa aplikacijama, tacnije servisima? Ako zabrana ostane, nema ni aplikacija ni servisa, bez obzira na OS.
I ja sam mišljenja da Huawei mora da krene ka nekom svom softveru, kako god da ispadne ovo sa Google. I da radi aplikacije za njega. Naravno ne sam, ima u Kini dovoljno proizvođača da krenu zajedno u ovo. Da su Ameri trenutno jači, jesu, ali Kina nezadrživo ide napred. I mišljenja sam da je ovo borba za prevlast u svetu, ovo sa telefonima je samo posledica. Uvideli Ameri u kom ovo smeru sa Kinom ide, pa na vreme da ih ukoče[emoji4]
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
I onda se zabrani i taj novi OS.[emoji13]
A recimo kako da ga zabrane? Na osnovu cega? Sigurno osnova nije Android pa da i bude neki levi razlog. Cak i da jeste, besplatan je svima, pa tako i Huawei-ju.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Da kažu da ga zloupotrebljavaju za špijunažu?[emoji848] A dodatno, sam si rekao u drugoj jednoj temi, Android i iOS si dostigli svoj vrhunac, logično je i da za svoja dva čeda čuvaju lagane prihode. To je užas kakav Google u svetu ima monopol kad je pretraga u pitanju, i neće oni to ispustiti tek tako.
Gomila novca koju bi ranije neko davao lokalcima za reklamiranje sada ide iz celog sveta skoro pravo u Google, u SAD, a još i transakcije iz Play prodavnice.
Gomila novca koju bi ranije neko davao lokalcima za reklamiranje sada ide iz celog sveta skoro pravo u Google, u SAD, a još i transakcije iz Play prodavnice.
Cekaj, kako mogu da im zabrane koriscenje OS-a koji su sami razvili? Pa i da ga koriste za spijuniranje, kakve to veze ima sa Google-om?! Mogu da zabrane prodaju uredjaja koji rade na tom sistemu i to je sve.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Da, na to sam i mislio. Sorry, nisam se dobro izrazio. [emoji16]
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]гари napisao:I onda se zabrani i taj novi OS.[emoji13]
Dobra ideja, treba je javiti Trampu, pa da naredi celom svetu bojkot Harmonije, ili uvodi sankcije. [emoji38]
Huawei p30 aurora
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
U pitanju je runda pregovora oko potencijalnog trgovinskog sporazuma. A pošto je to uzrok svih ovih odluka SAD administracije, samim tim i ove najave iskaču. Videćemo kako će pregovori proći, a samim tim i zabrana koja je ranije uvedena Huawei.
Festina lente.
Pa da, Apple ponovo uzima fine novce od prodaje novih iPhone-a, pa sad Tramponja moze i ukinuti zabranu Huawei-ju.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Pa onda opet zabrana pred predstavljanje nove P serije, i tako u krug.
To nije resenje. Mora se razmisljati na duze staze.
To nije resenje. Mora se razmisljati na duze staze.
Slazem se. Huawei mora imati ozbiljan plan B. Americke bitange nece tako lako sici s njihove grbace.
- TosaNS
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 19. Sep 2016. 16:36
- :: Xiaomi Mi 9 lite
- :: Huawei p10 lite
Kako god Huawei će nastaviti da radi i dalje bez obzira na podmetanje iz USA, jedva čekam taj momenat kada će se mate 30lite pojaviti u EU možda bude moj sledeći telefon ali Huawei svakako.
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Evo narode, ako niste znali kako se sprema dorucak sada mozete detaljno to da vidite.
https://youtu.be/1oxRrmjBRag
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
https://youtu.be/1oxRrmjBRag
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
https://youtu.be/Jjezk6RP6dk
Grin je negde pomenuo da bi rado čuo Luovo mišljenje o Mati 30 Pro - pa, evo. [emoji2957][emoji38]
Grin je negde pomenuo da bi rado čuo Luovo mišljenje o Mati 30 Pro - pa, evo. [emoji2957][emoji38]
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ne podnosim ovog lika nikako. Probao s da gledam njegove recenzije i uopste mi ne lezi. Pa cak i domaci Benchmark radi bolje od njega.
Sent from my Huawei P30
Sent from my Huawei P30
XIAOMI Mi 11 midnight grey
Šta fali Luu? Jedan od retkih tehno youtubera koji se ne ustručava da kritikuje i popljuje ono što treba. Nema džaba čovek preko 15 miliona pratilaca. Ipak moram primetiti da mu je ova recenzija mlaka, verovatno ju je odradio čisto radi reda...
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Sent from my Mi 9T using Tapatalk