Baraba, Zanimljivo viđenje stvari, direktno u centar, bez okolisanja
No, slažem se da mali broj korisnika izvuče maksimum iz uređaja, ali mi na ovom i sličnim forumima znamo šta kupujemo, znamo koje su terijske mogućnositi uređaja koji kupujemo. Mi, fanovi tehnike, gedžeta i sl., imamo želju da probamo neki uređaj ne zbog realne potrebe već zbog znatiželje.
Da se polako vratimo na temu. Što se tiče Huawei Mate 7 modela i sličnih high-end modela iz Huawei kuhinje, slažem se da su jako dobri, to je više puta potvrđeno, zaista daju odličan balans uloženog-dobijenog. Međutim ono što prodaje porizvod jeste marketing, moraju da ulože mnogo više u marketing ako žele da dopru do širih narodnih masa. Samsung samo što ne počne da iskače iz tanjira, ima ih na svim TV kanalima, bilbordima, novinama, banerima.... Za Huawei Mate 7 sam video samo jednu rekamu na TV i to je to. Jednostavno, masa ljudi nije upućena u Huawei brend, nema poverenja, to može da se promeni samo sa agresivnim marketingom. No, ako nastave da prave ovako kvalitetne uređaje, zadovoljni korisnici će biti odlična reklama i mislim da će za neku godinu Huawei biti No.1 na tržištu smartphone uređaja.
bata bogdan, Neću da čujem za tu odjavu iz Huawei teme, upravo pisanje zadovoljnih korisnika na forumima, blogovima, društvenim mrežama i sl, pomaže prodaju nekog proizvoda. Zamisli sledeći scenario, neko slabo upućen dođe na ovaj forum jer želi da kupi sebi smartphone u iznosu od 300-350 evra, želi maksimum za uloženi novac. Pomisli da je možda Huawei dobar izbor, reši da pročita ovu temu, kad' ono ništa, par postova i prazno. Odmah će pomisliti da telefon ne valja čim ga niko ne kupuje. Ti si lično dosta aktivan u sekciji Huawei, dosta si približio realna iskustva iz korišćenja jednog Huawei high-end fableta i ta iskustva mogu dosta da znače onim koji se dvoume da li da ulože novac u neki Huawei high-end uređaj. Tako da još jednom ponavljam, neću da čujem te izjave o napuštanju ove sekcije foruma.