Šalu na stranu, ne može se na osnovu jedne slike suditi o nekoj kameri, ja sam i dalje mišljenja da S7(E) ima trenutno najbolju kameru među telefonima, bar na osnovu onog što sam lično video - iako je na gornjem primeru zakazao.
Jesi pogledao crop-ove? Jasno se vidi da L950 daje najostrije slike sa najvise detalja. S7e i Mate 9 su tu negde. Malo su bolje slike po danu ali su nijanse u pitanju.dachakragujevac80 napisao:Ja ne znam na osnovu cega ste vi zakljucili koji je telefon bolji od kojeg? Sve slike su odlicne, i ne vidim neku raziku.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Znam, naravno, nisam to ni mislio.rock9855 napisao: @Evindzer ne kazem da je kamera losa na s7e.
janka_88 napisao:Kao što sam rekao kad sam i sam uzeo telefon, kamere u dnevnoj varijanti su tu negdje odnosno vrhunske. Kako slike tako i video snimci i na Mate 9 i na S7e. Low light je nešto bolji na S7e i s toga je po meni blaga prednost na strani S7e kad je kamera u pitanju, ali samo za low light slike bez blica jer Mate 9 ima nevjerovatan blic i tu S7e blago zaostaje. Ukupan utisak je po meni ipak na strani Mate koji po dizajnu odaje utisak kvalitetnijeg, ozbiljnijeg i ljepšeg uređaja.
Sent from my Huawei Mate 9
Na gornjem primeru je neispravan fokus ili namerno cimnut telefon prilikom slikanja.Evindzer napisao:iako je na gornjem primeru zakazao.