Huawei i glasine o novim telefonima
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Huawei i glasine o novim telefonima
Drom je pisao ovde baš o tom problemu, imao je na vise modela i na mate 8, probao sve što je moglo da se proba i nije uspeo. Što se mene tiče treba da porade na softveru, plus je ružan što kaže Žile. Ali imam u planu da probam čim se srede.
Ni ja nisam imao problema sa Viberom na Lumiji, redovno stizale notifikacije,
a problem evidentno postoji i ljudi se žale.
Mene od Huaveja ne odbija Viber, nego precenjenost, plus mi nije zanimljiv brend.
Ne volim kineske stvari, znam da sam ljakse ali šta ću
.
a problem evidentno postoji i ljudi se žale.
Mene od Huaveja ne odbija Viber, nego precenjenost, plus mi nije zanimljiv brend.
Ne volim kineske stvari, znam da sam ljakse ali šta ću

Evo ga Huawei Miodrage. [emoji3] Ako ljudi oko njega imaju neki problem, a on nema, problema nema, ili nepostoji. [emoji14]bata bogdan napisao:Hajde onda vi meni objasnite, kako to da kod mene ni na x1, x2, m2 10 i kod žene na Mate s ne postoji taj problem? 4 različita uređaja!
Šta se ti vredjaš što ljudi ne vole Huawei? Shvataš ovo lično, kao da o tebi pišu. Opusti se malo. Nek pišu i vole šta god hoće. [emoji6]
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Drom imao mate 7, p8max, mate 8, na Mate 7 počeo problem sa novim update. Član Roda92 ima p8max, imao taj problem, rešio update. Čekaj, hoces da kazes da pored moja 4 Huawei uređaja tebi to sad nista ne znaci da ja i žena nemamo taj problem, već se hvatas za problem koji drom ima a ja i Roda92 nemamo? Kako bi znao da treba da porade na softveru a isti nisi koristio, zanimljivo skroz...?
Možda se jesi kolega namenjao telefona, ali koliko znam Huawei koristio nisi, pa tako da ne možeš da kažeš šta bi trebalo da porade da bi bilo po tvom ukusu?
Postaje jako zanimljivo na forumu, da se piše svašta što neko nesto nije koristio, da se razumemo, ebe se meni za bilo koji brend dokle sam ja zadovoljan korisnik, a da pišem nesto sto nisam koristio, ne ide to jbg.... Uostalom, u zadnja dva tri posta sam napisao sve što se tiče toga, nema svrhe ponavljati... Moze nekom nesto da se svidja ili ne svidja, kao npr izgled telefona i sam izgled UI
Možda se jesi kolega namenjao telefona, ali koliko znam Huawei koristio nisi, pa tako da ne možeš da kažeš šta bi trebalo da porade da bi bilo po tvom ukusu?
Postaje jako zanimljivo na forumu, da se piše svašta što neko nesto nije koristio, da se razumemo, ebe se meni za bilo koji brend dokle sam ja zadovoljan korisnik, a da pišem nesto sto nisam koristio, ne ide to jbg.... Uostalom, u zadnja dva tri posta sam napisao sve što se tiče toga, nema svrhe ponavljati... Moze nekom nesto da se svidja ili ne svidja, kao npr izgled telefona i sam izgled UI
Huawei
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Cekaj i Drom ima taj problem na Mate 8?
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
- bata bogdan
- Banned
Ko se tebi obratio?vla-do napisao: Evo ga Huawei Miodrage. [emoji3] Ako ljudi oko njega imaju neki problem, a on nema, problema nema, ili nepostoji. [emoji14]
Šta se ti vredjaš što ljudi ne vole Huawei? Shvataš ovo lično, kao da o tebi pišu. Opusti se malo. Nek pišu i vole šta god hoće. [emoji6]
Ja normalno komuniciram sa normalnim ljudima, a ti sa tim ispadima, zaobidji, ode postove...
Niti se vredjam niti me briga za bilo koji brend, napisah već... Tako da... Ako imas iskustvo sa Huawei, dodaj svoje iskustvo lično, ostalo ne priznajem...
Huawei
Izvinjavam se Huawei advokatu. [emoji14] Obratila mi se neka plavuša, bolje da ti ne kažem šta hoće od mene. [emoji3]
Po tvome, ni ti nemaš šta da pišeš u Windows temi jer ga nemaš. [emoji6] Ali, tu smo da učestvujemo u diskusiji. Neko nešto čuo, pa hoće sa proveri da li je istina. Kako da proveri ako ne pita?!bata bogdan napisao:Ako imas iskustvo sa Huawei, dodaj svoje iskustvo lično, ostalo ne priznajem...
- bata bogdan
- Banned
U pravu si, nemam sta da napišem za wp telefone, slažem se... Temu pratim, i bacim post neki, jer iz razloga što bih voleo da Microsoft uspe u tome što radi, a to vi korisnici bolje znate od mene da li to ide na bolje ili na gore? Suština, Huawei ide na bolje... E sad, jel to nekom smeta ili ne, briga me, meni je ok dok sam zadovoljan korisnik njihovih telefona, a za ubuduće, ne znam hoće li biti tako...
Obratila ti se plavuša, i ti ovde komentarises, aj bez bre, prihvati se slatkog posla onda
Da svedemo ovome kraj, Da, Huawei ima problem sa Viber, niko ne spori, skroz bzvz ali je tako, kao što i ostali brendovi imaju možda čak i manje ili veće probleme...
Forum i služi za diskusije i pitanja, ali se ovde donosi brzo zaključak da nešto ne valja jer se stvari generalizuju kad je u pitanju npr Huawei, traži se dlaka u jajetu, a ostalima se oprašta ili se opravdava kupovina, kako ko... Sve zavisi...
Huawei je daleko od samsunga i iphone, ali nije ni toliko loš koliko se omalovazava od onih koji nisu ni na kratko koristili...
Obratila ti se plavuša, i ti ovde komentarises, aj bez bre, prihvati se slatkog posla onda

Da svedemo ovome kraj, Da, Huawei ima problem sa Viber, niko ne spori, skroz bzvz ali je tako, kao što i ostali brendovi imaju možda čak i manje ili veće probleme...
Forum i služi za diskusije i pitanja, ali se ovde donosi brzo zaključak da nešto ne valja jer se stvari generalizuju kad je u pitanju npr Huawei, traži se dlaka u jajetu, a ostalima se oprašta ili se opravdava kupovina, kako ko... Sve zavisi...
Huawei je daleko od samsunga i iphone, ali nije ni toliko loš koliko se omalovazava od onih koji nisu ni na kratko koristili...
Huawei
- bata bogdan
- Banned
Nesto novo od Huawei, za ljubitelje manjih telefona
http://www.huaweiblog.de/news/huawei-ax ... pple-leak/
http://www.huaweiblog.de/news/huawei-ax ... pple-leak/
Huawei
- Baraba
Ne razumem tekst, ali na toj slici je iphone 5s/SE.
- bata bogdan
- Banned
Ocekuju cijenu od 200€?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Nadam se da nisu bas toliko blesavi da izbace telefon identican Eplovom jer bi to bio pocetak kraja Huawei brenda.
- bata bogdan
- Banned
- Baraba
bata bogdan, ovo je iphone na slici sa tog tvog linka:
http://www.huaweiblog.de/wp-content/upl ... 4_inch.jpg
http://www.huaweiblog.de/wp-content/upl ... 4_inch.jpg
- bata bogdan
- Banned
Znam bre, ovo ja sala, kao fora Huawei pravi fon od 4" kao konkurent za novi iPhone se.... Napisah, komentari dole skroz, aprilska šala... Lepo piše apriliiii
Barabo jedna, hahahahaha

Barabo jedna, hahahahaha
Huawei
- Baraba
Prošao 1. April Bato. Obzirom da kopiraju iPhone me bi me čudilo ništa 

- bata bogdan
- Banned
Prošao, ali si se primio, hahahaha
Ma da, samo Huawei sve kopira, hmmm... Na koga li su Oni kopirali bateriju? najbolji skener? Bas postaje zanimljiva komunikacija sa tobom, hehehehe hehehehe, Barabo jedna

Ma da, samo Huawei sve kopira, hmmm... Na koga li su Oni kopirali bateriju? najbolji skener? Bas postaje zanimljiva komunikacija sa tobom, hehehehe hehehehe, Barabo jedna

Huawei
- bata bogdan
- Banned
Huawei P9 to come with a Leica co-developed camera
http://www.gsmarena.com/huawei_p9_to_co ... -17586.php
http://www.gsmarena.com/huawei_p9_to_co ... -17586.php
Huawei