Huawei i glasine o novim telefonima
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: Huawei i glasine o novim telefonima
Stefan Caesar, pa dobro mate8 je dobra kupovina ako bas zelis phablet, eno na kp ima verzija od 64gb za 499e. Nikad se ne zna, da li ce konkurencija da krene da pravi phablete pa da bude veci izbor i za nas ili ce svi stati tu sa 5.5, 5.7 incha.
- Stefan Caesar
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 17. Mar 2016. 13:44
- :: Mate 8 Dual
- :: Sony E1
Iskreno prije cu uzeti p8max ili x3, vidjećemo šta će biti...
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Pa ako voliš veći ekran, mislim da za cenu od 300e x2 nema greške, odlican tablet /phablet.. E sad, ti naravno najbolje znaš šta ti lično više odgovara...
X2 posedujem, i već je 6 meseci kod mene.. Pa ako te sta konkretno zanima, pitaj u temi
Što se tiče x3, i kad se pojavi, nacekaces se za eu verziju sigurno do 6 meseci dok se ne pojavi u evropi.
Cisto za info, x2 se pojavio prošle godine čini mi se u Martu, a u nemačkoj se pojavio u prodaji tek u Oktobru
X2 posedujem, i već je 6 meseci kod mene.. Pa ako te sta konkretno zanima, pitaj u temi

Što se tiče x3, i kad se pojavi, nacekaces se za eu verziju sigurno do 6 meseci dok se ne pojavi u evropi.
Cisto za info, x2 se pojavio prošle godine čini mi se u Martu, a u nemačkoj se pojavio u prodaji tek u Oktobru

Huawei
Ja sam ocekivao da ce da izbace i max verziju, zbog praksee da im se modeli tek pojave u evropi posle par meseci, pa onda dok se cena stabilizuje prodje sve ukupno pola godine, ovako sada znaci da nema promene mobilnog do sl godine. Jer i da izbace nesto na leto, to ce da stigne u sept, cena ce da mu bude ok tek u januaru. . .
- bata bogdan
- Banned
Na nemačkom forumu se spominje p9max, ali kažu da neće biti za evropu, sad koliko je to sve tačna informacija, to se ne zna nikako...
Zanima me dosta novi X3, nesto su i tu usporili... Mada i ako ga ne bude kojim slučajem, sa x2 mogu da preguram do sledeće godine.
Mada ja sam ubeđen, izbacice oni neki phablet, i to vrlo uskoro, mislim na veličinu od 6" do 7"
Zanima me dosta novi X3, nesto su i tu usporili... Mada i ako ga ne bude kojim slučajem, sa x2 mogu da preguram do sledeće godine.
Mada ja sam ubeđen, izbacice oni neki phablet, i to vrlo uskoro, mislim na veličinu od 6" do 7"

Huawei
p9 max 6.9inch stize- kaze gsmarena...
I dalje 1920x1080 ekran...
I dalje 1920x1080 ekran...
- bata bogdan
- Banned
Wooowww, odlično, ali se nešto ovde u de na forumima provlaci da će p9max biti samo za kinesko tržište ne i za eu... Koliko je istina...
Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk
Huawei
Sta se desava sa temom p9 sto je zakljucana?
Stigao na kp 485e.
Stigao na kp 485e.
- bata bogdan
- Banned
Huawei mediapad m2 7.0
http://www.phonearena.com/news/Huawei-u ... re_id80762
http://www.phonearena.com/news/Huawei-u ... re_id80762
Huawei
- bata bogdan
- Banned
Zanimljivo da još uvek nema nikakvih naznaka za naslednika x1 i x2, to jest x3... A ja jos uvek prezadovoljan sa x2... Mada sam i smiren sa x2 i m2... Nemam neku zelju i potrebu za novim tabletom ili phabletom... Sta li se kuva kod Huawei, samo da i je znati....?
X2 je prošle godine u ovo vreme već bio pušten u zvaničnu prodaju, a sada od x3 ni traga ni glasa... Hmmm....
Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L
X2 je prošle godine u ovo vreme već bio pušten u zvaničnu prodaju, a sada od x3 ni traga ni glasa... Hmmm....
Huawei
- bata bogdan
- Banned
Huawei V8 5,7"
Huawei-ev predstojeći Honor V8 smartfon koji je već dobio sertfitikat i koga ćemo možda videti sutra u zvaničnom predstavljanju, pojavio se upravo na fotografijama uživo.
Prva fotografija pokazuje ono što nam je najinteresantnije u ovom trenutku a to je dual kamera na poleđini. Kamera na poleđini će takođe podržavati dinamičke fotografije od 360 stepeni. Što se tiče specifikacija, TENNA listing ističe da će se u ponudi naći dve varijante ovog telefona.
Prva varijanta će imati 5,7-inčni Full HD ekran, osmojezgarni procesor koji radi na 2,3 GHz, 4 GB RAM i 32 GB interne memorije, kameru od 12 megapiksela kao i Android 6.0 Marshmallow operativni sistem. Druga verzija će doneti slične specifikacije osim QHD ekrana, 64 GB interne memorije kao i procesora koji radi na 2,5 GHz.
http://www.gsmarena.com/upcoming_honor_ ... -18131.php
Huawei-ev predstojeći Honor V8 smartfon koji je već dobio sertfitikat i koga ćemo možda videti sutra u zvaničnom predstavljanju, pojavio se upravo na fotografijama uživo.
Prva fotografija pokazuje ono što nam je najinteresantnije u ovom trenutku a to je dual kamera na poleđini. Kamera na poleđini će takođe podržavati dinamičke fotografije od 360 stepeni. Što se tiče specifikacija, TENNA listing ističe da će se u ponudi naći dve varijante ovog telefona.
Prva varijanta će imati 5,7-inčni Full HD ekran, osmojezgarni procesor koji radi na 2,3 GHz, 4 GB RAM i 32 GB interne memorije, kameru od 12 megapiksela kao i Android 6.0 Marshmallow operativni sistem. Druga verzija će doneti slične specifikacije osim QHD ekrana, 64 GB interne memorije kao i procesora koji radi na 2,5 GHz.
http://www.gsmarena.com/upcoming_honor_ ... -18131.php
Huawei
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Huawei isporučio više od 28,3 miliona uređaja u prvom tromesečju 2016.…
http://www.benchmark.rs/vesti/huawei_is ... dine-64822
Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk
http://www.benchmark.rs/vesti/huawei_is ... dine-64822
Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Kakvi li su im planovi za Mate seriju, da li ce devetka krajem godine, kao i prethodnici?
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
I kad će neki fablet sa integrisanom olovkom? 

- bata bogdan
- Banned
Najava za novi phablet
Za sada oznaka Huawei /Honor EDI-AL10
http://m.gsmarena.com/new_honorbranded_ ... -19507.php
Huawei Mediapad X2 7.0

Za sada oznaka Huawei /Honor EDI-AL10
http://m.gsmarena.com/new_honorbranded_ ... -19507.php
Huawei Mediapad X2 7.0
Huawei
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Osećam da će kamera biti prosek, ali zato dijagonala ubada pravo u centar.
Nažalost po mene, izgleda da još nema ništa od integrisane olovke.

Nažalost po mene, izgleda da još nema ništa od integrisane olovke.

- bata bogdan
- Banned
Kamera, hmm... Pa sta znam, video si i sam slike sa x2 i m2, bice to tu negde... Mada, licno meni nije ni bitna kamera, bitna je da to sve radi kao i na x2 i m2 i ostalim Huawei uređajima, zanimljiv phablet skroz, treba to još sacekati i videti koja će cena da bude i gde će sve dostupan da bude
Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk

Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk
Huawei
- bata bogdan
- Banned
Evo ga, novi Huawei Honor Note 8 6,6"
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=382571
Huawei Mediapad X2 7.0
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=382571
Huawei Mediapad X2 7.0
Huawei
Drugari vjerovatno je bilo pitanje ali novi sam korisnik huawei(p7) i imam problem sa viberom dok ne otvorim aplikaciju ne stižu mi poruke a kad otvorim onda dobijem brdo poruka. Ne prijavljuje mi odmah poruku nego kasni dok ne udjem na viber.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 01. Avg 2016. 16:30
- :: Huawei Honor 7
- :: LG Optimus L7 II
Podešavanja > Zaštićene aplikacije i onda omogući Viber valjda. Ne znam da li je ovako i kod P7, ali je meni tako na Honor 7. 

Muvam se svuda i donosim sreću