Pozdrav svima,
Nešto sam se nameračio na Honor 9. Veličina i karakteristike su mi ok, dizajn takođe. Jedino što primetih u recenzijama je nešto loša video kamera, dal' gubi frejmove ili je do toga što nema stabilizaciju, tek, nisam nešto oduševljen snimcima. Kod mene na S5 je kamera odlična.
Ono što me odvraća od telefona je što, barem ono što izbunarih po netu, je da je vrlo osetljiv i maltene jedno slučajno ispadanje iz ruke i eto ga pucanje ekrana i stakla sa zadnje strane. Kažu da je nenormalno klizav baš zbog tog stakla pozadi. Ali avaj, nije ni prvi ni poslednji model koji to sad fura, sad je to kao trend sa staklom i pozadi. I Honor 8 je valjda bio isti... Ekran je valjda (samo) GG3, ali to imam i na mom trenutno S5, i nema ni tačkicu. OK, imam zaštitno staklo, ali pre nego sam ga stavio, nije bila ni tačkica/linija.
Nisam od onih koji ne vode računa i ne ispada mi telefon baš tako često, ali opet, ako je toliko slabašan...

Na par snimaka sa YT, videh i da je staklo pozadi puklo samo od sebe, nije prouzrokovano ispadanjem ili nekim udarcem... ako su Kinezi tu nešto omanuli, onda tek smor...
Baš me zanimaju iskustva po ovom pitanju. Pročitah par strana unazad, kolegi je ispao i stradao ekran, a bio je u futroli koliko sam ukapirao.
Šta ste naručivali/kupovali od zaštitnih futrola i zaštita za ekran?
fala