Vaša poruka sadrži 49 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
И после неко нека каже да Кинези нису будућност.znemanja napisao:bata bogdan, ja sam se raspitao u Huawei Srbija oko te premium garancije, pošto sam zainteresovan za mate 7, značila bi mi tako dobra garancija. Ona postoji i zove se premium servis gde imaš pravo da jednom u toku trajanja garantnog roka zameniš uređaj bez obzira na kvar, može da bude bilo šta, lom, pad, pregazio ga auto, voda ušla u uređaj, bukvalno bilo šta. U tom slučaju odmah dobijaš nov uređaj bez ikakvih pitanja, to je moguće jednom uraditi u toku trajanja garantnog roka. Naravno nije sve tako bajno kao što zvuči, što se Srbije tiče, to važi za sada samo za Huawei Mate 7, drugi njihovi uređaji, za sada, nisu pokriveni sa tom premium servis garancijom.
Bas tako znemanja,nadam se i ja da ce u praksi to biti ok,pisao sam vec,bilo je bagova i lagova na 4.2.2,sve je ispravljeno sa 4.4.2.znemanja napisao:Uredjaj na papiru izgleda odlicno, verujem da ce tako biti i u praksi. Od tebe ocekujem obevezno neki detaljan rewiev [emoji3]
Uzgrad, cestitke na kupovini [emoji3]
Pa daaa, tako otprilike, samo što je ovaj huawei tanji i lakši....idealna veličina za phablet....bar za mene, za mene je to malo kad poredim sa Tab S 8,4m@c|-|oR napisao:Ček' bre, bata bogdan, pa ovo vel'ko k'o moj Nexus jbt?!![]()
![]()
![]()
Respect, bro!