Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Stvarno je masina ovaj p8max, ali cena je velika za moj budzet koji dajem za telefone ( mada je realna kada pogledas kakve cene konkurencija daje za takav rang).
Do septembra, to jest do jeseni, bice to malo i drugačija cena bar što se tiče p8max.
Ili čak i ostati duži period na x1, što je opet odličan posao.
Jos kad stigne EMUI 3.0 update, bice novina vecih
Srećom Huawei ipak dosta brže pada na ceni nego Samsung i LG (o Apple neću ni da pričam ). Evo Mate 7 je za mesec dana pao 30-40e pa sad ima čak za 330e nov. Nadam se da će slično biti i sa P8 jer bih ga rado kupio krajem godine ako ranije ne padne cena.
El Laki, jeste, ali oni ga najavljuju za 550e, tako do kraja godine moze da dodje na 470e po mojoj proceni sto je opet mnogo, jer ce X2 tada biti 330e recimo, tako je do pomeni bacanje para za max.
Zavisi kome sta treba. Ako zelis najveci fablet na trzistu, uzeces ga i za nesto vece pare.
Nego, je li ovo najveci fablet, ili ima nesto vece?
Mislio sam da je Sonijev Z Ultra ogroman, ali ovo cudo prevazilazi granice normalnosti.
Nema baš kvalitetnih phableta osim što huawei pravi. Eto sad se i proširio spisak, izbor, x1,x2 i p8max.
Samsung ima onaj galaxy tab 4 7.0 LTE, Samsung mega 6.3 koji takodje koštaju oko 300e, a ni blizu ne može da se porede ni sa jednim huawei phabletom .
Slab je izbor....
Jeste Sony ultra je 6,4.
Da, samo da napomenem , x1 je za godinu dana izgubio na ceni 100e,pocetna cena kad je izašao bio je 399e sad je jos uvek cena tu oko +/- 300e.
Da tacno bata bogdan, i to sam ja nasao X1 za 305e al u rusiji. Preko ebaya jos uvek drzi negde oko 320-330e.
I ima neki samsung galaxy w 7inca tamo ga gurnuli na kinesko trziste brate cena 380e, da vidis karakteristike tuga. Mega 6.3. nije ni prici X1 imao sam je ja do pre par meseci.
Moje misljenje je ovako realno da treba sacekati kraj godine uzeti X2 za 330-350e.
Koliko ja znam, fableti su krenuli od SGN1, i tada se racunalo da su dijagonale od 5" pa navise. Danas se u fablete racunaju oni od 5,5" do 7". Sve od 7" i vece bi trebalo da je tablet.
Slažem se sa tvojim mišljenjem kolega, malo sam se bio zapalio ono... Wooowww još jedan phablet, ali i ovaj x1 i suviše dobro radi da bih morao sad da zurim da menjam za p8max. Za x2 nije problem, nije velika cena neka.
Das P8 soll in vier Farben (Grau, Champagner, Schwarz und Gold) auf den Markt kommen und wird 499 Euro (16 GB) bzw. 599 Euro (64 GB) kosten.
Izvor: Bild. De
Pa s obzirom da su zaista premium modeli kao i Mate 7, opravdana je cena. Mogla je možda 50-100e manje kako bi jače udarili na konkurenciju jer mislim da nisu još toliko jaki da mogu ove cene da izguraju. Videćemo... Ako se i ova serija pokaže kao Mate 7, Huawei postaje ozbiljniji igrač od Sonya
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.