E doslo vreme da eto napravimo neki review u vezi ovog phableta.
Pa da krenemo,prvo od izrade.
Po meni izrada vrhunska,ledja i citav okvir je od aluminijuma,osecaj u ruci je fenomenalan.
Vrlo lepo upakovan ohablet sto se tice dimenzija i samog izgleda,ekrana od 7" je odlican,koji nema nikakvih oznaka napred.
Sa desne strane se nalaze tri tastera volume plus minus i power.
Power dugme je jedina zamerka,gde je nekako kao da je klimavo...malo mi nesigurno uvek,ali se sve sredi sa nekom zastitom.
Phablet je vrlo tanak i lagan,uooste ne predstavlja problem nositi ga i koristiti,idealna dimenzija za onig ko voli vece telefone ili phablet tablet.
E sad,kako radi Havajac....
Vrlo pozitivno sam iznenadjen kako lepo i glatko radi Havajac,nema stucanja i kocenja i evo za ovoh nedelju dana nisam ni jedan bag primetio.
Jako dobro reaguje na dodir,to jest momemntalno,skrolovanje kroz bilo koju app gore dole levo desno je zaista fino,to jest sve radi kako treba.
Samo opcije u podesavanjima su osvezenje posle samsunga,gde je sve nekako prosto i jednostavno i sve na jednom mestu,svidja mi se bas.
Phablet nije napunjen koje kakvim glupostima kao npr samsung,tu je ono sto je najpotrebnije za svakog korisnika.
Jako puno opcija ima oko ustede baterije,sto mi je bas super,mozes da ga prilagodis bas po svojim potrebama,nesto kao na foru sa greenify app.
Baterija,pa stvarno ne znam sta bih rekao,osim da je odlicna....evo od kad je kod mene to jest nedelju dana samo 3 puta je bio na punjacu.
Stavljao sam neke rezultate vec pa ste i sami mogli da vidite,ali cu da napravim bas pravi test sto se tice mog koriscenja uz 4g /lte.
Kamera,izgleda da nije bas jaca strana,ali nisam bas puno nesto ni poredio a ni slikao...to jos moram da ispitam to jest da okinem par slika dnevna i nocna varijanta pa cu postaviti ovde u odgovarajucoj temi.
Meni kamera nije bas ni prioritet,jer retko kada prebacujem slike na komp.
Zvuk u slusalici u toku razgovora je odlican,sagovorniici me cuju cisto kao i ja njih.
Slusanje muzike je malo slabije nego na tab s,poredio sam iste pesme na iste slusalice.
Na phabletu fabricki ne postoji app drawer,kao na svim ostalim telefonima,ali i nije ni potrebno ko stonrekoh ima mali broj fabrickih aplikacija.
Konacni utisak:
Jako jako dobar phablet,koji jako lepo radi sve je glatko i bez kocenja itd....baterija prica za sebe koja je bas najveci adut ovog phableta...
Samo koriscenje je iskrenonreceno,uzivanje....
Ne znam sta bih jos vise dodao....ako jos nekog sta zanima,neka oita slobodno,stvarno nemam jos uvek
nikakvih zamerki.
Evo nekih slika od opcija podesavanja i koliko app ukupno ima.