Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
godja napisao:posle, da kažem fijaska sa svim samsung uređajima u poslednje dve godine ( note 4 burn in u 5 meseci, s6 edge + burni in,otišla kamera i baterija u 12 meseci, s8+ otišao ekran u 5 meseci , note 8 otišao ekran posle 4 meseca, samsung tab s crklo sve pred istek garancije ) rešio sam da se okušam sa huawei-em ( jedno vreme nosio p9 bilo sve ok,ali mi bio mali ekran). Rezervisao sam p20 pro i nadam se da će potrajati barem neko vreme ( dok ne izađen note 9 )
A jel si pokusao da kupis kod nekog ovlascenog dilera!? [emoji23]
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Pa obicno na glavnom ekranu kada reklamiraju,stave sve fabricke aplikacije,zato sam i mislio da polako prilaze guglu i da stavljaju sve vise stok aplilacija po difoltu.
Edit: ma ovo je guglov mesendzer,sad sam gledao klip,ne verujem da bi njega reklamirali,a fabricku ne.
Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока
Sad sam gledao poredjenje kamera sa S9+.
Danju na otvorenom kamera prednost P20 (i to u modu 10mpx).
Nocu prednost na strani Samsunga
Video - prosto je neverovatno da Huawei na svim modelima ima problem u ovom modu. Strasno je koliko trese dok se snima klip.
dachakragujevac80, ovaj video: https://www.youtube.com/watch?v=Q_K0R99VN7I
Ako jeste, i ja sam istog mišljenja kao ti.
Šteta što su ga nagrdili po pitanju dizajna, jer mi se slike od 10 MP prilično dopadaju.
Dizajn je ok, jedino smeta obrva. Ona je*acka boja ga dosta vadi iz go*ana. Na neke jedvite jade mozda bi covek i mogao da se navikne na obrvu, ali cena...
Dizajn prednje strane je očajan, obrva gore, bradavica dole - epileptično.
A za boju, mislim da si hteo da kažeš pe*erska, a ne je*ačka.
Plava i crna mu vrlo lepo leže, a onu LGBT bih svakako preskočio.
Ne prkeljaj, Evi. Pe*erska moze da bude samo neki prelaz iz rose gold u pink (pod uslovom da musko nosi takav telefon), nikako zelenkasto plavo u ljubicasto.
Ja cu najverovatnije sacekati da vidim kakav ce biti Honor 20.
Sent from my DUK-L09 using Tapatalk
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Nemojte da kakite, ove boje blue i twilight kidaju.
Evi ima li negde test P20 vs P20 Pro kamere, da vidim bas koje su razlike u odnosu na Pro valjda?
Mislim da nisam naišao, ali očekujmo da će se i to pojaviti za koji dan, i na YT i na Flikru. Što se mene tiče, išao bih na Pro svakako, jer mi se dopadaju slike od 10 MP.
Meni je ok i zanimljiv i P10, ali ni sa Pro modelom ne bih dobio nista ono wow efekat sem kamere.
18:9 telefon sam imao,veliki ekran imam sad na H8 Pro. Jedino ako prodam H9 i odlucim se za neki P20 mada sumnjam.
Treba da se skidam sa telefona tj trosenja toliko para na iste.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.