Siemens S65

Shark
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 14:03

Siemens S65

Post od Shark »

Šta mislite o Siemensu S65?Ja mislim da je super,mada bih želeo da čujem komentare o njemu.Pogotovo bih voleo da čujem one koji ga imaju.Unapred hvala.
Shark

Gallardo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 22. Okt 2004. 09:59

Post od Gallardo »

Bila jednom jedna poruka, koja je strašno nervirala posetioce, pa je nestala... Ostali samo dugmići... :wink:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Mislim da je coovek zeleo da cuje komentare vlasnika a ne da vidi komplet specifikaciju koju btw moze da nadje i na ovom sajtu!
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

To sam bash sad prichao sa Gallardom na pp....mnogo daje specifikacija.....koje imamo na sajtu...i mozemo da ih pogledamo.... a malo svog mishljenja....
Ne znam koliko to vama smeta...ali.....mene nervira........

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Mene uzasno nervira :evil: , jer u bukvalno svakom topicu imaju karakteristike telefona! Mislim da bi moderator, administrator trebalo to da izbrise jer je suvisno a i nervira! Pa nismo mi duduci koji nemaju blage veze, a jos plus to sve ima na ovom sajtu! :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Strashno...vec sam mu rekao....na koji god fon naleti na forumu on daje kompletnu specifikaciju... :twisted: ....eeeee......ima odeljak na sajtu gde imash sve specifikacije svih telefona...samo da kliknesh mishem..... :twisted:

Ferrari F430
Banned
Pridružio se: Sub, 23. Okt 2004. 09:08

Post od Ferrari F430 »

Da,to sam i ja primetio.Stvarno strašno...Inače da se vratimo na temu.Meni se iskreno nešto i nesviđa S65. :mrgreen: Kvalitet je malo loš,a funkcije zadovoljavajuće.Mislim da mu je konkurencija mnogo bolja,pogotovo 6230...

Odgovori