ZTE Blade Q
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: ZTE Blade Q
Todos uradio sam isto sto i ti rutivao. Samo neznam gde da skinem graviti box modul. Hvala
Xposed Framework, XDA tema http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1574401
link za preuzimanje http://dl.xposed.info/latest.apk i modul Gravity Box,
XDA tema http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2316070
Mozes i kada pokrenes Xposed da ides na download,pa u pretragu da ukucas Gravity box ali obavezno JB nemoj da instaliras verziju za KitKat (KK)!
link za preuzimanje http://dl.xposed.info/latest.apk i modul Gravity Box,
XDA tema http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2316070
Mozes i kada pokrenes Xposed da ides na download,pa u pretragu da ukucas Gravity box ali obavezno JB nemoj da instaliras verziju za KitKat (KK)!
Poslednja izmena od Lobachewsky u Uto, 19. Avg 2014. 14:31, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nikada ne citiraj ceo post, posebno ne post odmah iznad tvog.
Rezlog: Nikada ne citiraj ceo post, posebno ne post odmah iznad tvog.
Uspesno sam rutovao telefon aplikacijom framaroot apk. Kada sam pokusao da instaliram twrp (Team Win Recovery Project) uz pomoc Recovery tools i recovery img nisam uspeo. Sada ne mogu da udjem u recovery mod (to je ono kada se istovremeno drzi taster za ukljucivanje i pojacanje zvuka). Kako da ovo uspesno uklonim sa telefona, aplikaciju recovery tools uspesno deinstaliram ali ostaje recovery img. Ja mislim da je problem u recovery img, jer on pase na alcatelu ot 5020x.
- psyboza
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 04. Maj 2014. 14:11
- :: ZTE BLADE Q
- :: LG L3
Zna li neko gde mu je print skrin.
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Probaj na dugme za zakljucavanje+volume down. Kliknes u isto vreme i zadrzis
- psyboza
- Povremeni posetilac
Tako je hvala [emoji2] [emoji6]
- psyboza
- Povremeni posetilac
Aj da pitam kako ste zadovoljni sa ovim fonom [emoji4]
- Daki_81
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 01. Feb 2014. 15:32
- :: Xiaomi Redmi 5 Plus
- :: Redmi 5, Redmi 9
Mislim da je 95% ljudi zadovoljno, a bilo je i nekih primera gde se žale na bagovanje itd... ali to već može i da bude "nestručno rukovanje"
Beast From The East
- psyboza
- Povremeni posetilac
Ja sam prezadovoljan zbog toga i pitam.Nisam hteo da pisem o njemu dok ne budem sto posto siguran ali sad mogu da kazem da je fon odlican.
Pozdrav! Hocu da uradim update CWM Carliv Touch Recovery v.2.4 pomoću SPFlash Tool i da ga nadogradim v.2.7. Imam mt6572 scather i odgovarajuci Recovery.img v.2.7. Program SPFT ga lepo prepozna ali na kraju udari crvenu traku u donjem delu i nema onog OK da je uspešno uradjeno. Pomagajte ljudi, evo i slike:
Probao sam i sa najnovijom verzijom SPFlash tool-m v.5 i opet isti slučaj, neuspelo.
Probao sam i sa najnovijom verzijom SPFlash tool-m v.5 i opet isti slučaj, neuspelo.
Napravio sam TWRP Recovery za ZTE Blade q maxi koji sigurno radi. Znaci samo za navedeni telefon. Evo i linka za preuzimanje istog: http://d-h.st/qnt . Preuzmite i instalirajte mobile unce tools na Vasem telefonu, izaberite Recovery update,odaberete recovery.img koji ste skinuli sa datog linka, sacekate par sekundi, udjete u CWM i imate instaliran TWRP Recovery. Ako imate nekih problema javite se da vam pomognem.
- Daki_81
- Redovni učesnik
Da obnovim malo temu, telefon još uvek odlično radi a uskoro će 2 godine kako ga koristim. Baterija je vrlo malo oslabila što se držanja tiče a još uvek može komotno 2 dana da izdrži sa prosečnim korišćenjem svega po malo, net je stalno uključen, povremeno iGO po potrebi, razgovori...
Beast From The East
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 22. Dec 2015. 01:12
- :: ZTE Blade V
Posedujem ZTE Blade V i iskreno i on je u pocetku bio fantazija, medjutim vremenom je poceo stalno da koci i da se restartuje s vremena na vreme. Tako da se nadam da su napravili pomak sa ovim novijim modelima
- Daki_81
- Redovni učesnik
Blade Q je ponovo oživeo, posle skupljanja prašine u ormanu opet radi ali ne pod punim gasom jer ćale nije nešto zahtevan. Stalno je na wi-fi i po malo viber, skajp... pa baterija i dalje dosta dobro drži i po 2 dana
Sent from my Xiaomi Redmi Note 4 using Tapatalk
Beast From The East
Pozdrav svima
Drugarica je uradila factory reset telefona Zte Blade A310, a sada telefon traži gmail nalog i šifru...Pošto je šifra zaboravljena, i prethodni nalog i sigurnosno pitanje, nalog nikako nije moguće povratiti....Da li je moguće nekako ukloniti to, jer bez njega ne može da koristi telefon nikako
Drugarica je uradila factory reset telefona Zte Blade A310, a sada telefon traži gmail nalog i šifru...Pošto je šifra zaboravljena, i prethodni nalog i sigurnosno pitanje, nalog nikako nije moguće povratiti....Da li je moguće nekako ukloniti to, jer bez njega ne može da koristi telefon nikako
- Daki_81
- Redovni učesnik
Napravi samo novi mail nalog pa se na njega uloguj za sve na telefonu
Beast From The East