brno imas srece sto sam danas dobre volje

Evo ovako ,pre Upgradea za Blue Angel izbaci SD i Sim karticu.Spoj racunar sa PDA.Pritisni sledece tastere ovim redosledom power+record and reset.Sve zajedno ! Preces u takozvani bootloader MOD.Ako ti se pokaze na ekranu Serial v2.0 ,onda je u redu ,ako se ne pokaze (obrati mi se na PP) ,zatim ako si video to ,idi u Windows Task Manager na PC i kiluj sledece procese jer ako su ukljuceni ne mozes da instaliras Cooked Rom ! (active sync problem) ! Kiluj wcescomm.exe" and "WCSEMgr.exe".Zatim posle toga ti krece pravi upgrade ,ukoliko si skinuo neki cooked Win 6.5.x renamuj folder u 28008.Imaces 2 fajla ! *.nbf i MAupgradeut_noID.Pokreni MAupgradeut_noID.Videces progress bar (od 0-100%) na telefonu.Nakon zavrsetka odradi jos 1 hard reset tako sto ces kliknu reset+power and record+camera.Pisace ti
Enable_Kitl: NO
Clean Registry Hive: YES
Format Storage: YES
Pritisni taster za MAIL da bi potvrdio DA.Posle toga mozes vratiti SD itd itd itd ,odradi Allingment ekrana i to je to.Ne znam koliko si me razumeo ,ali nije toliko tesko koliko izgleda.
@DODATO : Evo ti jos jedna pomoc !
http://www.mediafire.com/?iyjykynwzjj
Ovo ti je PDF upustvo (otvori u Adobe Readeru !) Imas slike i tekst ! Uzivaj,poz.