Kupujem Cect i9

Miodrag N73
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26

Post od Miodrag N73 »

Radi li na nekom od ovih kineskih spravica Opera mini?Dosta je koristim za net.I jos jedno pitanje,kako je odradjena kopija HTC touch Diamond-a?
Nokia N95 8gb Black

Velikima
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 09. Jan 2009. 18:10

Post od Velikima »

Radi.. i9+ ima javu pa vecina aplikacija radi na njemu, ukljucujuci i operu.. kopiju HTC-a josh nisam video..

sage
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 20. Jan 2009. 02:55

Post od sage »

Zdravo svima!
Kupio sam i9+ pa imam par pitanja.

Moze li neko da mi kaze kako da stavim neku mp3 pesmu da mi ona zvoni kada me neko zove?
Jos jedan problem. Kada slusam pesme u playeru i kliknem da prebaci na neku drugu(na onu strelicu) a on i dalje pusta istu pesmu iz pocetka?

Hvala!

Velikima
Novajlija
Novajlija

Post od Velikima »

http://www.mysciphone.com/English_Sciph ... /index.php

za ta i sva ostala pitanja koja ces mozda imati, odlican forum.. tu imash bukvalno sve.. pozz

sage
Novajlija
Novajlija

Post od sage »

Hvala. U medjuvremenu sam i pronasao odgovor na gore postavljena 2 pitanja.
Nego kako vam se cuje zvuk? Jel na onaj jedan zvucnik iznad displeja ili i na ona 2 pozadi?

Kako da namestim internet? Sve sam parametre podesio ali kada kliknem da se konektujem izbaci mi gprs not subscribed.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

sage, koja je mreza u pitanju? Ako je mt:s 064/065 preptostavljam da si aktivirao gprs uslugu pozivom korisnickom servisu?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

sonephone
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 23:48

Post od sonephone »

ciphone 3g 16gb...1:1 copy,ekstra kvaliteta,baterija se nevadi vec je u telefonu kao na orginalu
ako nekog interesuje ovaj telefon neka se javi na pm

sage
Novajlija
Novajlija

Post od sage »

@tomas.hokenberi u pitanju je MTS mreza. Dobio sam poruke i instalirao sve ono ali nece. Kaze gprs not subscribed. Sta da radim?

Velikima
Novajlija
Novajlija

Post od Velikima »

@sage

Nije ni meni htelo posle instalacije.. zato lepo idi na MTS sajt pa podesi sve rucno otpocetka.. instaliraj operu i ima net da leti kao meni.. pozz

sage
Novajlija
Novajlija

Post od sage »

Uspeo sam da podesim. Hvala!
Opet imam pitanja:)
Moze li da se namesti kada me neko zove da mogu da se javim bez otkljucavanja?
Moze li da se podesi da se telefon automatski ne puni kada ga prikljucim na komp preko usb?

Hvala!

Fery11
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Sep 2008. 19:50

Post od Fery11 »

[quote="sage"][/quote]
1.Moze,imas u podesavanjima da namestis javljanje na bilo koje dugme,kada ti zvoni javis se na dugme sa strane bez otkljucavanja telefona.
2.Telefon se puni uvek kad ga stavis na USB.Ako ti to bas mnogo smeta pazari najobicniji BT adapter za PC,nisu preterano skupi(naravno ako ga vec nemas na PC,Laptopu) pa ga povezi tako,sve mozes da radis kao i sa kablom ali ti se ne puni.

arsicx2
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 24. Jan 2009. 06:47

Post od arsicx2 »

imam par pitanja u vezi i9+:
1.koja je razlika izmedju onog sa 1 menijem i onog sa 3 stranice menija?
2.da li mozes da dodajes ikonice u meniju?
3.da li ima stereo zvucnike, posto sam video slike modela koji nemaju pozadi zvucnike?

lazardj
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 31. Jan 2009. 01:43

Post od lazardj »

da li neko od vas moze da mi kaze koja je onako najpribliznija kopija iphonu.imao sam jedan ali mi je na veliku zalost crko posle 2 meseca :( nego sad je to nebitno
video sam po netu da ima nekih sa 4 sa 8 GB sa wifi sa 3G opcijom...koji model mogu ovde na nadjem i koje su mu karakteristike.iscitao sam skoro celu temu i provalio da vecina vas koristi ovaj i9+

inace gledao sam ovaj video http://www.youtube.com/watch?v=w7HOP1rA5o4

unapred zahvalan

zoranns
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 26. Jan 2006. 21:59

Post od zoranns »

nemoj uzimati i9+ to je cisto s...e!ja sam pre neki dan imao u ruci ciphone3g i ne moze da se meri i9+ sa njim!ima ekran koji reaguje na toplotu prsta i bukvalno sve mozes raditi na njemu samo uz pomoc prstiju!iskucao sam 1 poruku i napravio sam samo 3-4 greske a ekran jos nije bio kalibrisan!qwerty mu je kao na pravom iphonu samo mu je mana sto nema veci ekran kao iphone od 3,5"!al uskoro stize i takav kod nas!svaki put ga iz prve otkljucas i nema problema sa listanjem stranica!pogledaj oba pa odluci!poz

http://www.youtube.com/watch?v=3Z4H5mEDNUQ

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 15. Nov 2008. 23:14

Post od Radisa Rasa »

Sciphone(Ciphone)=i9+,nema vise rasprave ovo je moja tema i bice kako ja kazem :D ,ma ljudi kinez vam je kinez,koji god da uzmete necete da pogresite...sve mu dodje na isto.Isti softver,drugacije ofarban i to je to!Treba da imate samo srece da naletite na pravog kineza,koji stvarno funkcionise,bas kao moji,a ne na ove na koje zoranns stalno nalece. :) :wink:

zoranns
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 26. Jan 2006. 21:59

Post od zoranns »

ajde raso budi realan pa reci iskreno nemoj da ga hvalis samo da bi ga prodao!pogledaj kakva je qwerty tastatura na i9+ i kakva je na sciphonu 3g!kakav je TS na i9+ kakav je na schiphonu3g?potpuno 2 razlicita telefona ako cemo iskreno!

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 15. Nov 2008. 23:14

Post od Radisa Rasa »

Brate,ako cemo realno ni jedan,ni drugi ne mogu da pridju iphonu,ali za te pare su extra.Medjutim za 15-20 evra vise nista nije bolji od mog odavno bivseg klona iphona,jer sam ga prodao jos 13 januara....tako da znam sta pricam.I ako je bolji za tih 10% sto kazes,pa zar ti ne bi bilo cudno da nesto ne poboljsaju sa novim modelom.A ja sto sam pricao je da je to isuvise malo,on je trebaao biti minimum 40% bolji od starog modela...Tako da...e da nisi uopste kompetentan da komentarises tel.ako si ga u ruci drzao pola pa cak i sat vremena.Dakle bez ljutus,jer nisam ovde da bih se svadjao.POZZZ :wink:

lazardj
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 31. Jan 2009. 01:43

Post od lazardj »

hehe meni nista sa ovih klipova realno ne moze bas da pomogne.nikako ne mogu da provalim ni koji im je operativni sistem ni da li imaju wifi ni da li imaju GPS ni nista ;p

ako ima nekog od vas da je iz nisa i da ima neku ovakvu kopiju rado bih da je pogledam makar na 5 min

ne ocekujem ja da dobijem iphone daleko od toga...znam ja sta je apple a sta su kinescici i znam sta je 400 evra a sta 150 evra...samo me interesuju neke pojedinosti da bih mogo da odlucim da li da kupujem ovo ili ne...

sage
Novajlija
Novajlija

Post od sage »

lazardj napisao:hehe meni nista sa ovih klipova realno ne moze bas da pomogne.nikako ne mogu da provalim ni koji im je operativni sistem ni da li imaju wifi ni da li imaju GPS ni nista ;p
Operativni sistem nije windows mobile i ne mozes da instaliras windows mobile programe. Mozes JAVA programe kao npr. Opera, MSN, neke igre...
Nemaju Wifi.

Sassa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 01:10

Post od Sassa »

pa dobro sada, da li neko zna gde nesto nalik na ciphone 3g 16gb ili sta je vec najbolje, moze da se pogleda, eventualno pazari u Beogradu?!?!

pozdrav,
S.

Zaključana tema