Kupujem Cect i9
- Miodrag N73
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26
http://www.mysciphone.com/English_Sciph ... /index.php
za ta i sva ostala pitanja koja ces mozda imati, odlican forum.. tu imash bukvalno sve.. pozz
za ta i sva ostala pitanja koja ces mozda imati, odlican forum.. tu imash bukvalno sve.. pozz
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
sage, koja je mreza u pitanju? Ako je mt:s 064/065 preptostavljam da si aktivirao gprs uslugu pozivom korisnickom servisu?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
[quote="sage"][/quote]
1.Moze,imas u podesavanjima da namestis javljanje na bilo koje dugme,kada ti zvoni javis se na dugme sa strane bez otkljucavanja telefona.
2.Telefon se puni uvek kad ga stavis na USB.Ako ti to bas mnogo smeta pazari najobicniji BT adapter za PC,nisu preterano skupi(naravno ako ga vec nemas na PC,Laptopu) pa ga povezi tako,sve mozes da radis kao i sa kablom ali ti se ne puni.
1.Moze,imas u podesavanjima da namestis javljanje na bilo koje dugme,kada ti zvoni javis se na dugme sa strane bez otkljucavanja telefona.
2.Telefon se puni uvek kad ga stavis na USB.Ako ti to bas mnogo smeta pazari najobicniji BT adapter za PC,nisu preterano skupi(naravno ako ga vec nemas na PC,Laptopu) pa ga povezi tako,sve mozes da radis kao i sa kablom ali ti se ne puni.
da li neko od vas moze da mi kaze koja je onako najpribliznija kopija iphonu.imao sam jedan ali mi je na veliku zalost crko posle 2 meseca
nego sad je to nebitno
video sam po netu da ima nekih sa 4 sa 8 GB sa wifi sa 3G opcijom...koji model mogu ovde na nadjem i koje su mu karakteristike.iscitao sam skoro celu temu i provalio da vecina vas koristi ovaj i9+
inace gledao sam ovaj video http://www.youtube.com/watch?v=w7HOP1rA5o4
unapred zahvalan

video sam po netu da ima nekih sa 4 sa 8 GB sa wifi sa 3G opcijom...koji model mogu ovde na nadjem i koje su mu karakteristike.iscitao sam skoro celu temu i provalio da vecina vas koristi ovaj i9+
inace gledao sam ovaj video http://www.youtube.com/watch?v=w7HOP1rA5o4
unapred zahvalan
nemoj uzimati i9+ to je cisto s...e!ja sam pre neki dan imao u ruci ciphone3g i ne moze da se meri i9+ sa njim!ima ekran koji reaguje na toplotu prsta i bukvalno sve mozes raditi na njemu samo uz pomoc prstiju!iskucao sam 1 poruku i napravio sam samo 3-4 greske a ekran jos nije bio kalibrisan!qwerty mu je kao na pravom iphonu samo mu je mana sto nema veci ekran kao iphone od 3,5"!al uskoro stize i takav kod nas!svaki put ga iz prve otkljucas i nema problema sa listanjem stranica!pogledaj oba pa odluci!poz
http://www.youtube.com/watch?v=3Z4H5mEDNUQ
http://www.youtube.com/watch?v=3Z4H5mEDNUQ
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 15. Nov 2008. 23:14
Sciphone(Ciphone)=i9+,nema vise rasprave ovo je moja tema i bice kako ja kazem
,ma ljudi kinez vam je kinez,koji god da uzmete necete da pogresite...sve mu dodje na isto.Isti softver,drugacije ofarban i to je to!Treba da imate samo srece da naletite na pravog kineza,koji stvarno funkcionise,bas kao moji,a ne na ove na koje zoranns stalno nalece.

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 15. Nov 2008. 23:14
Brate,ako cemo realno ni jedan,ni drugi ne mogu da pridju iphonu,ali za te pare su extra.Medjutim za 15-20 evra vise nista nije bolji od mog odavno bivseg klona iphona,jer sam ga prodao jos 13 januara....tako da znam sta pricam.I ako je bolji za tih 10% sto kazes,pa zar ti ne bi bilo cudno da nesto ne poboljsaju sa novim modelom.A ja sto sam pricao je da je to isuvise malo,on je trebaao biti minimum 40% bolji od starog modela...Tako da...e da nisi uopste kompetentan da komentarises tel.ako si ga u ruci drzao pola pa cak i sat vremena.Dakle bez ljutus,jer nisam ovde da bih se svadjao.POZZZ 

hehe meni nista sa ovih klipova realno ne moze bas da pomogne.nikako ne mogu da provalim ni koji im je operativni sistem ni da li imaju wifi ni da li imaju GPS ni nista ;p
ako ima nekog od vas da je iz nisa i da ima neku ovakvu kopiju rado bih da je pogledam makar na 5 min
ne ocekujem ja da dobijem iphone daleko od toga...znam ja sta je apple a sta su kinescici i znam sta je 400 evra a sta 150 evra...samo me interesuju neke pojedinosti da bih mogo da odlucim da li da kupujem ovo ili ne...
ako ima nekog od vas da je iz nisa i da ima neku ovakvu kopiju rado bih da je pogledam makar na 5 min
ne ocekujem ja da dobijem iphone daleko od toga...znam ja sta je apple a sta su kinescici i znam sta je 400 evra a sta 150 evra...samo me interesuju neke pojedinosti da bih mogo da odlucim da li da kupujem ovo ili ne...
Operativni sistem nije windows mobile i ne mozes da instaliras windows mobile programe. Mozes JAVA programe kao npr. Opera, MSN, neke igre...lazardj napisao:hehe meni nista sa ovih klipova realno ne moze bas da pomogne.nikako ne mogu da provalim ni koji im je operativni sistem ni da li imaju wifi ni da li imaju GPS ni nista ;p
Nemaju Wifi.