naletih i na info o najsigurnijem mobitelu današnjice Blackphone 2
izgleda da je upravo on bio uzor za U2, namjerno sličan http://www.youtube.com/watch?v=wDWvNquqazY
OUKITEL U2 - savremeni mobitel za 100 eura
Re: OUKITEL U2 - savremeni mobitel za 100 eura
u Lollipopu (mobitel oukitel U2) nemam u difolt opcijama HOT SPOT,
na LG KitKat (druga slika) sam imao, a takođe i mogućnost editovanja (da neke opcije ubacim, neke izbacim)

ovako to izgleda na LGiju
po difoltu je bio hotspot, a imam i mogućnost "uredi" gdje možeš neke stavke izbacit a neke druge postavit

na LG KitKat (druga slika) sam imao, a takođe i mogućnost editovanja (da neke opcije ubacim, neke izbacim)

ovako to izgleda na LGiju
po difoltu je bio hotspot, a imam i mogućnost "uredi" gdje možeš neke stavke izbacit a neke druge postavit

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 22. Dec 2015. 01:12
- :: ZTE Blade V
A kako vam se cini proizvodjac sam po sebi, kakvi su mu uopsteno proizvodi?
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 18. Jan 2016. 21:33
- :: Oukitel U2
Za vas koje zanima kakav je telefon i kako funkcionise:
Sto se tice samog rada dobar je, ne koci, ja imam bruku aplikacija instaliranih i sve radi super.
Baterija mu je sasvim okej, ujutro ga iskljucim sa punjenja i skoro citav dan mogu da budem prikacena na wifi i dakoristim drustvene mreze i povremeno igrice da igram.
Kameru zadnju ima 10 mp i dobre su slike, a prednja je 5 mp i napravljena je tako da hvata sire nego sto to rade kamere na ostalim telefonima.
Jedina mana mu je sto nema veliki izbor maski.
Sto se tice samog rada dobar je, ne koci, ja imam bruku aplikacija instaliranih i sve radi super.
Baterija mu je sasvim okej, ujutro ga iskljucim sa punjenja i skoro citav dan mogu da budem prikacena na wifi i dakoristim drustvene mreze i povremeno igrice da igram.
Kameru zadnju ima 10 mp i dobre su slike, a prednja je 5 mp i napravljena je tako da hvata sire nego sto to rade kamere na ostalim telefonima.
Jedina mana mu je sto nema veliki izbor maski.