Nadam se da ima jak zvučnik.
Uputstvo za poljoprivrednike: izaći u polje kukuruza, nakačiti ga na podužu štapinu i puštati Seccu Aleksich & the rest of the crew
Ruzan ko smrt, ali zlato je zlato A zlato je opet znamo statusni simbol. Znachi kome je stalo do statusa, kupice ovo djubre, a ja cu da kupim neki WinMob
Meni je lično lep, ali će cenaverovatno biti tolika, da bi ja, miodrage, dexter, vlada zem,boodala,njami,idzo,kapoerista,milanče,mirkoBGD admini i modovi mogli kupiti po jedan 5800 (izvinjavam se ako sam nekoga izostavio )
Vertu генерално нема нешто лепе телефоне а о функцијама не треба трошити речи јер оне и нису циљ у овом сегменту. Овај ми делује као да га је неко излупао чекићем јер је укапирао да га је комшија купио пре њега
Мада ипак има неког шмека, злато је то + дизајн се слаже уз ревије високе моде
tehno maniac, mene si izostavio a ja sam prilično solventan. E sad to što nisam spreman da ostavljam ušteđevinu na te stvari to ej druga stvar
Da se složimo po 100ti put, sve je stvar ukusa (i mirisa), ali meni lično je odvratan, a o tehničkim karakteristikama neću da trošim reurse foruma. Ali naravno da i ovo ima svoju publiku i potrošače. (namerno) Zgužvane zgrade mi se mnogo više sviđaju nego (nemarno) zgužvani telefoni, ali valjda se zato i bavim građevinom a ne telekomunikacijama.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Da ali je koja prednost svih tih funkcija kad se uglavnom na kraju sve svede na telefoniranje i poruke,zar ne?Ja se ozbiljno razmisljam da se vratim na S45 koji mi se mnogooo svidja
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
Pa dobro, jeste u pravu si, ajde da svi rasprodamo sve što je bolje od keca i juga i da se vratimo na njih, jer suštini se sve svede na to da se prevazaš od tačke A do tačke B, što ova dva i Florida kao luksuzniji model ipak rade. I to nećemo one Pežoove motore nego samo stare domaće.
Računam na neku mizernu cenu za onaj Touch Pro
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
700 eura?
Nece moci,ovo kosta minimum 8k eura
Inace ja ga imam i bas je dobar,kamera nije neka,zvuk na slusalicama je ok,koristim ga kao magnet i povremeno drzac za hartiju.Imam samo jedno pitanje,kako mogu da ubacim onaj sim...simbian?
Može lako, moraš prvo da hakuješ Javu (Sumatru ne treba), napraviš istovremenu usb i bt konekciju sa motokultivatorom koji sve sam odradi. Bilo je how to u Žikinoj šarenici, jedino da ti RTS pozajmi tejp.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.