Evo kratkih utisaka o telefonu jer me mrzi da pišem kompletan review:
- IZGLED/DIZAJN: sve pohvale proizvođaču!
Jako dopadljiv, srednje težak i ergonomski odličan telefon!
Ne krcka, ne pucketa, ne škripi... Leđa su od Aluminijuma sa gornjim i donjim delom od plastike (barem ja tako mislim). Plastika je tako dobro "galvanizovan" da nećete znati da li je Al ili PVC... Oko telefona je Al lajsna i sve to je do *a*a
- EKRAN: 5.5" Sharpov ekran. Odličan je, sa odličnim kontrastom i odličnom zasićenošću bojama. Međutim, crna ni je baš crna ali jbg. Nemere i jare i pare...
- SISTEM: telefon na sebi ima Android 6.0 (ili 6.01, tako nekako) i u pitanju je vanilla sistem bez ijednog dodatka/aplikacije koja bi ugrozila njegov rad. Sve od funkcija funkcioniše perfektno (nema nikakvih specijalnih) osim FingerPrint senzora koji radi, ali otključa iz 3/4 pipkanja (kao kod "poštene" devojke )
- BATERIJA 3150mAh i sa mojom upotrebom izgura ladno 2 dana! (noću uključujem Airplane mode)
- KAMERA: što se mene tiče, odlično završava posao (nisam neki Đenka pa me ni ne interesuje ali je bitno da je tu). Tako je i sa prednjom kamerom.
- JEDINA ZAMERKA: zvuk u slušalici telefona je oštar i rezak (nema onu toplinu/mekoću razgovora kao kod Elephone) ali ekstra jak i sagovornika čujete odlično, a Bog me i on vas.
Šta reći drugo osim da telefon sa 4GB/32GB razvaljuje kako radi (u sadejstvu sa 10 Core CPU i 4 Core VGA... da, da.. dobro ste pročitali QCore VGA!!!). AnTuTu je oko 90.000 poena napunjen sa aplikacijama i drugim podacima na storage-u.
PIKANTERIJA: Ovaj Lite model možete "ladno" preflešovati u najnoviji rebrand Vernee Apollo X i .
Evo par sličica (ovaj beli papirić je slikan sa 5cm-oštrija slika i sa 3cm ova mutnija, a ovo drugo su dnevne fotke (noću spavam-ne slikam ):

ENJOY!