Nego, dosta o tome, da pređem na stvar koju verovatno mnoge interesuje u vezi sa ovim modelom. U VIP-u cene redom: 19k, 17k, 13k, 7k i ono što su već objavili 1 dinar. Boje crna, crvena i bela. Informacija od korisničkog servisa, verovatno će i na sajtu uskoro, tako da ako lažu oni mene lažem i ja vas.
HTC Wildfire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ćao svima, čitam ovaj forum već dosta dugo ali eto tek sada sam odlučio da se registrujem.
Nego, dosta o tome, da pređem na stvar koju verovatno mnoge interesuje u vezi sa ovim modelom. U VIP-u cene redom: 19k, 17k, 13k, 7k i ono što su već objavili 1 dinar. Boje crna, crvena i bela. Informacija od korisničkog servisa, verovatno će i na sajtu uskoro, tako da ako lažu oni mene lažem i ja vas.
- Anony
- Neredovni učesnik

- Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 00:00
- :: iPhone 6 16GB Silver
Evo i zvanicno...Htc Wildfire u Vip ponudi:
http://www.vipmobile.rs/privatni/postpa ... .1011.html
Nadam se da ce uskoro neko postati korisnik ovog telefona pa da nam priblizi utiiske o telefonu.
http://www.vipmobile.rs/privatni/postpa ... .1011.html
Nadam se da ce uskoro neko postati korisnik ovog telefona pa da nam priblizi utiiske o telefonu.
wasssup, po onome što sam ja do sada video, jedino bih kao manu izdvojio to što je rezolucija niska, a ekran fizički povelik, pa slika ne izgleda tako lepo kao na nekim drugim Android modelima. Mada, u odnosu na tattoo recimo mi nije ništa lošija, čak možda malčice i svetlija i jasnija. Ali da se vide pixeli kad se zagledaš, vide se.