HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Evo i mene, izvinjavam se, ja sam skroz zaboravila da sam ja imala mesec dana to otkljucano,jer su mi poslali, pa sam koristila, sinoc sam ukapirala da ne mogu ni ja !
...Ali da, kao sto rece Ninolina moze tema! A Nino, nisam dobila mail, ja sam tebi pisala na mail! Nema veze, ucim, pa se mozda gledamo uskoro! Pozdrav ekipo!
HTC Tattoo
- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Samo bih htela da sa ostalima podelim iskustvo sa flashovanjem custom ROMova za Tattoo..
Probala sam ih nekoliko i najzadovoljnija sam PuzzleROM v6...
Baziran je na androidu v1.6 sto znaci da BT na njemu ne radi, ali je ROM gotovo perfektan..
Ono sto sa njim dobijate je sledece:
1. Stabilnost i brzina
2. A2SD (radi super)
3. Font Changer app radi i mozete menjati font
4. Sa kernelom koji se nudi kao dodatak moguce je preko SetCPU odraditi UC i OC i do 768, ali nije stabilan.. kod mene je extra stabilan i brz na max: 658 min: 160
5. Mogucnost za ubacivanje drugacijih (u boji) ikonica za wifi, mrezu i za bateriju (super circle sa procentima) a to mi je bilo veoma vazno, jer su me standardne - bezlicne skroz smorile..
6. ROM manager app na ovom romu takodje super radi pa je sad moguce lakse odraditi nandroid backup i flashovanje, kao i mogucnost direktnog ulaska u Clockworkmod Recovery sa boljim opcijama od onog koji dobijete samim Rootovanjem
Mozda sam nesto i propustila da napisem, ali nemam ni na sta da se pozalim.. Sve je super..
Svaka preporuka za ovaj ROM..
Probala sam ih nekoliko i najzadovoljnija sam PuzzleROM v6...
Ono sto sa njim dobijate je sledece:
1. Stabilnost i brzina
2. A2SD (radi super)
3. Font Changer app radi i mozete menjati font
4. Sa kernelom koji se nudi kao dodatak moguce je preko SetCPU odraditi UC i OC i do 768, ali nije stabilan.. kod mene je extra stabilan i brz na max: 658 min: 160
5. Mogucnost za ubacivanje drugacijih (u boji) ikonica za wifi, mrezu i za bateriju (super circle sa procentima) a to mi je bilo veoma vazno, jer su me standardne - bezlicne skroz smorile..
6. ROM manager app na ovom romu takodje super radi pa je sad moguce lakse odraditi nandroid backup i flashovanje, kao i mogucnost direktnog ulaska u Clockworkmod Recovery sa boljim opcijama od onog koji dobijete samim Rootovanjem
Mozda sam nesto i propustila da napisem, ali nemam ni na sta da se pozalim.. Sve je super..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Ninolina
- Moderator

lesa0208, mozda i jeste.. ali ja sam htela sredjeni mob bez budzenja tog tipa.. Na takvim ROMovima uvek nesto ne radi.. Takodje sam htela i da mogu da promenim pomenute ikonice, a za to se ovaj ROM pokazao najbolje..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Pera Detlic
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
- Pera Detlic
- Mobil manijak

-
sugarcoated_ass
- Sertifikovani Trol

- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Shta ce nam uopshte sense... meni se iskreno ne svidja uopshte, ali eto... ukusi su razliciti. Nekako mi je previshe nezan (mislim da bash ide uz Ninolinine mede
) i lezi mi nekako onaj sirovi android izgled!
Nego, ja se preselio sa KalimGinger 10.12 na nFinity v0.7 (oba GingerBread 2.3.2) i ostajem na njemu da daljnjeg. Veoma je brz i ima neke dodatke koje u KB10.12 nisam imao... U svakom slucaju preporuka sa moje strane!
Nego, ja se preselio sa KalimGinger 10.12 na nFinity v0.7 (oba GingerBread 2.3.2) i ostajem na njemu da daljnjeg. Veoma je brz i ima neke dodatke koje u KB10.12 nisam imao... U svakom slucaju preporuka sa moje strane!
Poslednja izmena od sugarcoated_ass u Pon, 14. Feb 2011. 14:25, izmenjeno 1 put ukupno.
-
moonwalker13
- Povremeni posetilac

- Pridružio se: Čet, 18. Feb 2010. 01:08
- Ninolina
- Moderator

Sto se tice flashovanja, prvo tel mora da vam bude rootovan.. Za to vam treba sledeći link.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=761507.. taj sam ja koristila ali vidim da ima i nesto svezije.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=950759
A evo i linka do teme za PuzzleROM v6.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=749932
Tu cete naći sva potrebna uputstva i fajlove..
A evo i linka do teme za PuzzleROM v6.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=749932
Tu cete naći sva potrebna uputstva i fajlove..
-
moonwalker13
- Povremeni posetilac

-
sugarcoated_ass
- Sertifikovani Trol

- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
xerosoft, radi sve shto meni treba... XD Shalim se. Ne radi FM Radio (i verovatno se nece ni truditi da ga pokrenu) i kamera radi delimicno. To delimicno znaci da nema preview ali kada shkljocnesh iskociti gotova slika i spakovana je na SD karticu kao i shto bi trebalo, ali josh uvek ne radi video zapis. Sve ostalo, i shto se tice aplikacija, radi odlicno! Lepo je sredjen rom tako da trci i sa aktiviranim live wallpaperom. 
moonwalker13, ako se na vreme uradi backup bilo shta da se zezne uvek se moze vratiti na osnovni rom i krenuti iz pocetka, tako da, koliko ja znam, do nekog veceg problema ne moze da dodje.
Root-ovanje znaci da ti kao korisnik dobijsh sva administratorska prava u operativnom sistemu i da imash pristup svim opcijama i fajlovima (laicki objasnjeno)...
moonwalker13, ako se na vreme uradi backup bilo shta da se zezne uvek se moze vratiti na osnovni rom i krenuti iz pocetka, tako da, koliko ja znam, do nekog veceg problema ne moze da dodje.
Root-ovanje znaci da ti kao korisnik dobijsh sva administratorska prava u operativnom sistemu i da imash pristup svim opcijama i fajlovima (laicki objasnjeno)...
-
moonwalker13
- Povremeni posetilac

- Pera Detlic
- Mobil manijak