HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
sharkbg81
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 31. Avg 2010. 00:50

Post od sharkbg81 »

Da li si postavio bt slusalicu u mod za uparivanje? Ja imam jabra bt 2035 i jabra cruiser i oba se uparuju bez problema sa CM7...

droganche
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 03. Feb 2010. 18:30
Kontakt:

Post od droganche »

E hvala Vam puno za ovu tastatur sa 1.6! :D
E sad, i ja sam ubacio nFinityGB v0.91, kada bi hteo da ubacim recimo novi v1.01 da li je neka zeznuta procedura ili je dovoljno uci u onaj boot meni ili kako se vec zove, pa formatirati tel i instalirati novi ROM? ili ide neki poseban postupak? :?

markonato
Banned
Pridružio se: Sre, 09. Jun 2010. 07:05

Post od markonato »

sharkbg81, nisam siguran ima li taj mod... kada sam ih kupio samo sa upalio slušalicu i telefon je odmah našao... Sada neće :(

EDIT: PRORADILO... Zadržao sam prst na slušalici kada sam je palio sve dok svjetlo na njoj nije ostalo da svijetli (ne da trepće) i telefon je odmah pronašao...

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

droganche, ako sa 0.91 prelazis na 1.01 ne moras cak ni brisati nista. Samo ga flesuj preko postojeceg. Provereno!

droganche
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od droganche »

Woo-hoo! Hvala puno!
:D :D :D

Paki82
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 12:43

Post od Paki82 »

Imam sledeci problem na HTC Tattoo:
Cesto u toku dana dolazi do prekida servisa, cesto sam nedostupan, nekad ima dometa nekad stoji pored baterije malo x da nema servisa tj nema mreze (network)...kada zovem odbija mi call...podesavanja pogledam i ok su ne znam sta bi moglo da bude, ako neko zna neka mi odgovori. hvala pozdrav

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Da li slucajno nije namesten 3g,pa kada izgubi domet za 3g,on prebacuje na 2g i zato ti gubi mrezu?Podesi na 2g u opcijama i proveri da li jos neko u okruzenju od tvojih prijatelja ima problem sa mrezom,reko da nije do vip-a...

Paki82
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Paki82 »

kako da promenim na 2g posto mi jeste 3g kada ukljucim internet, pogledacu u settings meniu hvala u svakom slucaju :)

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Paki82, u podesavanju "Mobile Networks" imas da otkacis opciju "Use only 2G network". :)

Paki82
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Paki82 »

hvala psyhound, pokusacu tako da otklonim problem, ako je do toga onda je ok, ako nije onda je mozda nesto do vip-a u mrezi :)

droganche
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od droganche »

@ Paki82, krajnje resenje je da odradis kompletan reset na fabricka podesavanja... Kad god sam imao problema sa mrezom, konektovanjem na Wi-Fi, prckanje po podesavanjima nije uspelo, ali zato Factory reset resava stvar! :)

Pedjoni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 19. Jun 2007. 22:00

Post od Pedjoni »

Od pre par dana ne mogu da skinem ni jednu aplikaciju sa marketa. Konstantno mi stoji downloading... i nista se ne desava.

Videh na netu da to resava factory reset telefona ali bas mi i nije neko resenje. Sta ako se pojavi ponovo problem, glupo je svaki put raditi reset.
Ima li neko slican problem i kako ga je resio?

cenobite
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 26. Maj 2008. 05:45

Post od cenobite »

to radi isto ortaku i meni već par dana...
ja danas iz zezanja pokušao preko kućnog WiFia i najnormalnije apdejtovao pet-šest aplikacija...

Paki82
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Paki82 »

@droganche, hvala ti znaci ako nesto zakoci samo na Factory reset i to je to :), mada mozda je i do vipa jer mi od juce radi bez problema :)

Gaga3
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Mar 2010. 21:41

market

Post od Gaga3 »

Kako danas radi skidanje sa marketa, ima li neko problema ?
HTC Tattoo

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Hi, Gaga3, kod mene radi Market bez problema...:) Jel ti imaš problem? :( Preko WiFi-ja ili GPRS-a?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Gaga3
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Gaga3 »

Imam problem preko Gprs a , ne znam sto......sad imam ovde jos jedan tattoo...pa cu da probam, ali vidim da su se ovde vvec neki zalili!

Evo sad sam probala i sa drugim telefonom i isto nece da se skine N drive....da li je do vipa?
HTC Tattoo

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Udji u aplikacije i izbrisi update marketa.Znaci samo ides na uninstal i ostace ti stara verzija.Nakon toga bi trebalo da ti radi skidanje.Poz.

Gaga3
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Gaga3 »

Nece ni tako na oba telefona.....isla sam na uninstal stoji crta i pise downloading i nista drugo se ne desava.... :o ....a kako sad da vratim onu verziju marketa :D
HTC Tattoo

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Vratice se samo...Barem je meni tako ili idi i skini sa googla noviju verziju...Unesite najmanje 100 kataktera.

Odgovori