E hvala Vam puno za ovu tastatur sa 1.6!
E sad, i ja sam ubacio nFinityGB v0.91, kada bi hteo da ubacim recimo novi v1.01 da li je neka zeznuta procedura ili je dovoljno uci u onaj boot meni ili kako se vec zove, pa formatirati tel i instalirati novi ROM? ili ide neki poseban postupak?
sharkbg81, nisam siguran ima li taj mod... kada sam ih kupio samo sa upalio slušalicu i telefon je odmah našao... Sada neće
EDIT: PRORADILO... Zadržao sam prst na slušalici kada sam je palio sve dok svjetlo na njoj nije ostalo da svijetli (ne da trepće) i telefon je odmah pronašao...
Imam sledeci problem na HTC Tattoo:
Cesto u toku dana dolazi do prekida servisa, cesto sam nedostupan, nekad ima dometa nekad stoji pored baterije malo x da nema servisa tj nema mreze (network)...kada zovem odbija mi call...podesavanja pogledam i ok su ne znam sta bi moglo da bude, ako neko zna neka mi odgovori. hvala pozdrav
Da li slucajno nije namesten 3g,pa kada izgubi domet za 3g,on prebacuje na 2g i zato ti gubi mrezu?Podesi na 2g u opcijama i proveri da li jos neko u okruzenju od tvojih prijatelja ima problem sa mrezom,reko da nije do vip-a...
@ Paki82, krajnje resenje je da odradis kompletan reset na fabricka podesavanja... Kad god sam imao problema sa mrezom, konektovanjem na Wi-Fi, prckanje po podesavanjima nije uspelo, ali zato Factory reset resava stvar!
Od pre par dana ne mogu da skinem ni jednu aplikaciju sa marketa. Konstantno mi stoji downloading... i nista se ne desava.
Videh na netu da to resava factory reset telefona ali bas mi i nije neko resenje. Sta ako se pojavi ponovo problem, glupo je svaki put raditi reset.
Ima li neko slican problem i kako ga je resio?
Nece ni tako na oba telefona.....isla sam na uninstal stoji crta i pise downloading i nista drugo se ne desava.... ....a kako sad da vratim onu verziju marketa
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.