HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Master Joda
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 16:30
- :: iPhone 8 Plus
- Master Joda
- Redovni učesnik
Da znam da ima... ako nisi primetio i ja sam ucestvovao na tim stranicam u raspravi. Covek je ostavio detaljno uputstvo kako root-ovati telefon i gde skinuti originalni ROM, ali kad sam otisao tamo nisam ga mogao skinuti, bio je uklonjen sa sajta ili tako nesto. Zato sam zamolio nekoga za link. U svakom slucaju lepo sto si se javio i ostavio svoju opasku 

- droganche
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 03. Feb 2010. 18:30
- Kontakt:
Imam jedan ne tako veliki problem... Imam nFinityGB v1.01 na telefonu. Drugar je namestio da laptop salje wi-fi signal, e sad, kada se nakacim sa telefonom na taj laptop, PROZDERE mi celu bateriju za nekih saticak vremena, radio ili ne radio na netu! Ima li neko ideju zbog cega tako guta bateriju? A na ostalim wi-fi-jevima nisam primetio da tako guta istu! 

- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Imam veoma glup problem. Naime, svi mogu da me zovu sem jednog druga koji ne na 064. Ja njega mogu i on sve ostale moze samo mene ne. Isao je u telekom i rekli su mu da je mozda problem do cipa na kartici. Ni jedan ni drugi nije nista menjao, isti dan se culi u 12 i posle 2 meseca mu izbacuje kad god me zove. Da li se mozda kome ovo jos desavalo?
- Master Joda
- Redovni učesnik
Jedino sto mi pada na pamet jeste da ga nisi mozda (slucajno) stavio na neku black listu ili tako nesto. Najbrze ces uvideti u cemu je problem ako se malo poigrate sa karticama. Za pocetak se zamenite sa karticama, pa pozajmite karticu od nekog treceg ko moze da te zove.. itd. Na taj nacin ces videti jel problem do kartice, operatera ili telefona
- Master Joda
- Redovni učesnik
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
Brisi redom programcice i vidi sta ti crpi memoriju.Skini task killer i on ce ti pokazati sta ti je aktivno.Nego mene muci drugi problem.Da li moze nekako na ovom glupom androidu da se namesti slika za pozadinu ili stalno mora da se sece?Znaci ubacim sliku u telefon,ne bitno da li je vece ili manje rezolucije.Idem na opciju set as wallpaper i izadje mi opcija crop.Sve je to ok,ali ja bih da postavim sliku da mi stoji fiksirana u velicini ekrana.Da li to moze?Ima opcija na ovom novom romu da se iskjljuci wallpaper scroling i pogase bespotrebni desktopi.Tako da sam ostavio jedan desktop i iskljuci pomeranje slike.Ako ne moze da se namesti da slika bude pravougaona kao ekran telefona,to jest na celom ekranu kao na svim telefonima,onda je to stvarno glupo.Problem je u crop picture koji mi ne da da stavim celu sliku,nego uvek moram da je secem...
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Ja sam moj problem resio tako sto sam tog ortaka stavio na blacklist i skinuo ga odmah. Verovatno je rom zabo (2.3.3).
Sad imam drugo pitanje.
Kada odem u rom manager da proverim ima li noviji rom (a znam da ima), trazi mi da instaliram clockworkmod.
Ne znam u cemu je fora, jer kada sam stavio ovaj 2.3.3 rom instal sam njega prema markonatovom uputsvu (hvala puno na detaljnom objasnjenju).
Da li da kliknem instal tu i da li mogu iz rom managera da updatujem romove bez brisanja podesavanja i aplikacija?
Sad imam drugo pitanje.
Kada odem u rom manager da proverim ima li noviji rom (a znam da ima), trazi mi da instaliram clockworkmod.
Ne znam u cemu je fora, jer kada sam stavio ovaj 2.3.3 rom instal sam njega prema markonatovom uputsvu (hvala puno na detaljnom objasnjenju).
Da li da kliknem instal tu i da li mogu iz rom managera da updatujem romove bez brisanja podesavanja i aplikacija?
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
moras da pobrises nazalost.....ako uradis backup sacuvas sve, kasnije uradis restore vratice ti stari rom...
bezvezno al sta da se radi...moj savjet da niko ne instalira ovu verziju 7003 jel je jako losa....bar kod mene...telefon kao da je poludio...i onda kad ga restartujes on radi kako treba i opet zaglupi, teg fabricki restart ga malo poboljsa...tako da je 7002 bolja verzija

SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
E, pazite sta mi se sinoc desilo... uspeo sam sam da resim problem ali ovo mozda pomogne ako se desi nekome... Instalirao sam preko ROM manager-a novi Recovery (3.0.2.7.) i hteo da isprobam CyanogenGB 7.1.0. Instalacija je prosla ok i telefon se bootovao ali kada treba da pritisnem androida da nastavim dalje telefon se vrati na boot cyanogen logo. Pokusao sam par puta da reinstalliram 7.1.0 i uvek isti problem. Sledece sam pokusao da installiram 7.0.3 i, naravno, ista prica, a ni vracanje na nFinity nije nista promenilo.
Resenje - Backup! Vratio stock 1.6 rom preko backup-a i ponovo installirao 7.1.0. Sada trci kao lud! Ne znam sta je bilo u pitanju ali bar sam resio bez vecih poteskoca.
Sorry zbog posta ali mozda nekome zatreba.
Resenje - Backup! Vratio stock 1.6 rom preko backup-a i ponovo installirao 7.1.0. Sada trci kao lud! Ne znam sta je bilo u pitanju ali bar sam resio bez vecih poteskoca.
Sorry zbog posta ali mozda nekome zatreba.

Upravo sam citao na xda, lik je imao isti problem, ali ni backup nije pomagao, nijedan rom nije hteo da se podigne, ni posle formatiranja kartice i brisanja svega, uvek mu se kaze bootloop-ovao.
Niko nije mogao da mu resi problem, al posle par dana je probao isti postupak i uspeo bez problema.
Tako da neki put je do samog telefona problem, zato i ne znam dal da pokusavam da stavim 7.1.0.
Da li iko zna da li moze da se uradi update sa 7.0.3. na 7.1.0. sa brisanjem cache-a samo ili mora format svega?
Prethodni update-i su tako funkcionisali (samo sa wipe cache i dalvik), al ne znam za ovaj.
Niko nije mogao da mu resi problem, al posle par dana je probao isti postupak i uspeo bez problema.
Tako da neki put je do samog telefona problem, zato i ne znam dal da pokusavam da stavim 7.1.0.
Da li iko zna da li moze da se uradi update sa 7.0.3. na 7.1.0. sa brisanjem cache-a samo ili mora format svega?
Prethodni update-i su tako funkcionisali (samo sa wipe cache i dalvik), al ne znam za ovaj.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
nFinityGB 2.3.4 - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=892401
ili
CyanogenMod GB 2.3.4 - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=939122
ili
CyanogenMod GB 2.3.4 - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=939122
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
jerkann, ovaj prvi ROM koji ti je psyhound preporučio, tj. nFinityGB v1.04 - Gingerbread 2.3.4 (CM7 based) i ja potvrđujem..
Ova nova verzija v1.04 je zaista dobra (sa v1.03 je postojao problem sa WiFi-jem ali je novom verzijom to ispravljeno)..
Koristim ga dan-dva ali već mogu da konstatujem da je telefon stabilan i brz..

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***