HTC Evo 3D
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Dream Weaver
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Najverovatnije sutra uzimam ovaj telefon. Ali me zanima da li neko zna gde može da se nabavi ova futrola http://www.goballisticcase.com/products ... eries-case ? Pozdrav!
Od danas sam ponosni vlasnik ovog telefona. Prvi utisci su fenomenalni. Klipovi na youtube-u u 3d su fenomenalni, prosto ne mogu da opišem taj osećaj. Ako ima neko da se dvoumi između nekog telefona i ovog neka uzme ovaj sigurno neće pogrešiti. Ako nekog nešto zanima neka piše a ja testiram
Pozdrav!
ps. neverovatno je brzzzzzzz
ps. neverovatno je brzzzzzzz
- Pera Detlic
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
dakiza, ti to ozbiljno za onu futrolu gore, msm, ok, definitivno mu se nece desiti nista u njoj, ali iskreno, ogavna je! ne bih nesto tako lepo zatvorio u nesto tako ruzno, ma koliko ga stitilo...
lepo mu stavi foliju na displej, i neku elegantnu futrolu na izvlacenje... bez uvrede...
P.S.: Cestitke na telefonu, nadam se da ce dugo i lepo da te sluzi... stvarno je azdaja...

lepo mu stavi foliju na displej, i neku elegantnu futrolu na izvlacenje... bez uvrede...
P.S.: Cestitke na telefonu, nadam se da ce dugo i lepo da te sluzi... stvarno je azdaja...
Samo nek se rolaju....sarme.
Do sada ni jedna zamerka. A što se tiče baterije, obično je stavim na punjač odo 22h uveče i tada je na 30-40%, stalno uključena sinhronizacija, 20min. razgovora dnevno, 15+ poruka, po malo surf. Juče nisam uopšte surfovao i trenutno sada posle 24h baterija je na 68%.Kada se gleda 3d video onda troši više. Generalno u poređenju sa desire-om malo slabije drži baterija, ali mi se telefon ne usija kada surfujem i nikad do sada mi se nije desilo da se resetuje, što nije bio slučaj sa desire-om. A i uskoro stiže ICS ota.
Pozdrav!
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ni meni dakizino korišćenje nije zahtevno, šta je 20min razgovora, 15 sms i malo surfa? Meni tim tempom na sgs2 ima da traje 3 dana. Meni je to ne iskorišćen ovakav telefon. Primera radi, mesečno potrošim svih 1gb koje imam u paketu (plus kući je zakačen za wifi i tad skidam programe i igre, ne preko 3g niti idem na yt preko mobilnog).
Od početka ovog meseca do ovog trenutka potrošeno 332Mb preko hspda, pa računajte koliko je to neta. A nisam pomenuo da svaki dan instaliram po par aplikacija sa marketa, koje nakon toga i testiram, i naravno yt sada često i 3d video. Naravno tu je i fotografisanje itd. Nisam pisao takve stvari koje se podrazumevaju. Jedino igre slabije igram. luca, tvoj kum je možda držao mobile network na auto, pa svaki čas svičuje sa 3g na 2g i to dosta troši bateriju. Molio bih samo Samsung fanove da se suzdrže komentara, sve više me podsećaju na apple fanboy-eve, svi mi znamo da je "njihovo" najbolje, najlepše, nakorisnije, naj.......... 
- milos.lazar
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2011. 16:35
- milos.lazar
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2011. 16:35
-
sugarcoated_ass
- Sertifikovani Trol

- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1