HTC Wildfire S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Sava Savanović
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 14:09
- :: RedmiNote3Pro
Jasno mi je to, već oni koji rade SIM unlock,ujedno odrade i s-off i super cid i sec flag 0. Jedino je razlika u ceni, pa me interesuje u cemu je razlika od onih koji to rade za 500,odnosno 1000din (u kucnoj radinosti) i onih koji to rade u servisima za 2000dinara.
Pozvao sam jednog preko oglasa covek kaze da nije siguran da li ima program za wf s za dekodiranje.Istina da se ne razumem nista oko toga, al zar to nije neka box kutija a ne aplikacija?
Pozvao sam jednog preko oglasa covek kaze da nije siguran da li ima program za wf s za dekodiranje.Istina da se ne razumem nista oko toga, al zar to nije neka box kutija a ne aplikacija?
Nokia 6630/Kingston MMC Mobile 1GB/Apacer Card r/w 23in1
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Sinoć sam dobio obaveštenje da je dostupna verzija softvera 2.3.5 , skinem ja preko wi-fi tih 45 mb i da instaliram kad ono telefon izbaci poruku - nemate dovoljno memorije - imate dostupno 21 mb a treba vam 25 mb
prebacim ti ja na karticu 2 app koje su još bile na telefonu (sve sam instalirao na karticu preko app2sd) a ono opet 24 mb slobodno a treba 25
morah da resetujem telefon , instaliram ti ja Android 2.3.5 i rekoh ajd sad aplikacije da ponovo skinem sa marketa (one koje sam imao) i sad mi ne radi download , krene da se skida i samo prekine skidanje
pitanje: ljudi jel vama radi market i šta se dešava ???
prebacim ti ja na karticu 2 app koje su još bile na telefonu (sve sam instalirao na karticu preko app2sd) a ono opet 24 mb slobodno a treba 25
morah da resetujem telefon , instaliram ti ja Android 2.3.5 i rekoh ajd sad aplikacije da ponovo skinem sa marketa (one koje sam imao) i sad mi ne radi download , krene da se skida i samo prekine skidanje
pitanje: ljudi jel vama radi market i šta se dešava ???
16 godina na forumu MOBILNISVET
Takodje imam problem sa Android Market-om nakon nadogradnje softwera pre dva dana.
Sve aplikacije otvara u marketu ali kad dam komandu da preuzme, pojavi se ona strelica gore levo na sekund i nestane.
Nešto na netu piše da se treba prijaviti na google talk . Ja verujte o tome pojma blagog nemam. Znam samo da je pre radilo a sada ne. Ako znate šta treba da uključim a šta isključim napišite.
Trenutna verzija softvera je 2.3.5
HTC sense verzija 2.1
Hvala unapred!
Sve aplikacije otvara u marketu ali kad dam komandu da preuzme, pojavi se ona strelica gore levo na sekund i nestane.
Nešto na netu piše da se treba prijaviti na google talk . Ja verujte o tome pojma blagog nemam. Znam samo da je pre radilo a sada ne. Ako znate šta treba da uključim a šta isključim napišite.
Trenutna verzija softvera je 2.3.5
HTC sense verzija 2.1
Hvala unapred!
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 01. Apr 2009. 00:14
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Uradio sam update androida na 2.3.5 kao i vecina.Pojavila se nova opcija u personalizaciji ekrana change lock screen,mada mi nije jasno kako samo nudi 1 tip lock screena iako pise da iyaberem neki OD.Zna li neko sta je u pitanju?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet