HTC Desire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Re: HTC Desire

Post od m@c|-|oR »

Motoman, da li se puni? Kako se ponaša na punjaču?
Meni ovo miriše na praznu bateriju. Probaj da ga ostaviš na punjaču sat-dva, pa onda probaj da ga upališ.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Kad ga stavim na punjac blinka zuto zeleno. Sad sam ga skinuo sa punjaca upalio sa vol down i power, clear user data i cekam da se upali. Tj. nadam se da ce se upaliti. Opet stoji na htc logou :(

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Da li ti je rutovan telefon? Probaj da uradiš i factory reset, ako može iz bootloadera.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Motoman »

Ne znam da li je rootovan posto nije moj telefon, pokusavam da opet udjem u bootloader ali bezuspesno. samo blinka zuto zeleno.

EDIT: S-off je i pokusao sam uci u recovery ali stoji samo crveni trougao sa uzvicnikom. Ima li mu spasa?

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: HTC Desire

Post od toda81 »

Bilo bi dobro da upadnes u recovery i da odradis wipe data, wipe cahce i wipe dalwic cache i posle ides na opciju system restart iki tako nesto.To bi bila prva opcija kada se udje u recovery
Note IV N9100 dual

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Motoman »

Recovery ne radi. Pokusao sam preko ruu da flesujem posto sam uspeo fastboot-ovati ali izasao neki eror 171 i procitao sam na netu kako da otklonim tu gresku ali sada je problem sto nece uopste da udje cak ni u fastboot.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Probaj da vdisbateriju i da izvadis karticu pa onda ponovo probaj
Note IV N9100 dual

noviandroidas
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Okt 2010. 15:32
:: Galaxy S7

Post od noviandroidas »

Motoman
Jesi li probao preko fastboot-a da flesujes nov recovery? Ti mozes da udjes u bootloader koliko sam razumeo?

Alexander
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 18. Okt 2006. 14:36

Post od Alexander »

Kupio sam rutovani HTC Desire od coveka koji nije obrisao svoje accounte i neke fajlove.
Primer:
- NE mogu obrisati njegov gmail nalog
- Ne mogu pokrenuti HTC Sync ( jako mi je bitan zbog outlooka )
- Voleo bih da resetujem telefon i da krenem od nule sa mojim podesavanjima i da sam miran.

Kod ranijih HTC Tytn 6.1 i LG-win7 reset mi je pomogao.
E, sad hocu li na taj nacin zeznuti telefon ili sta da radim ?
Prvi put imam Android i jos mi je dosta toga nepoznato. Kad pogledam SD karticu, strasno cega sve ima, sta je tu vishak a shta treba..?
Inace telefonac radi odlicno.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Ја бих му прво хаковао налог као казну :D
ex ivan87

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Hack naloga je obavezan haha Ma samo mu odradi reset i to je sve, ili je ipak najbolje da upadnes u recovery i da onda odradis komple wipe, tj wipe data, wipe cache i wipe dalvic cache i onda ides na reboot i kada se tel upali bice kao nov, tj kao kada ga prvi put palis pa te pita da ga podesis, tj wifi, mail itd
EDIT: Nikako se ne mogu nacuditi koja budala prodaje telefon a nije odradila hard reset i pobrisala sve svoje podatke
Poslednja izmena od toda81 u Čet, 13. Dec 2012. 16:43, izmenjeno 1 put ukupno.
Note IV N9100 dual

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Ma samo ti odradi reset na fabricko stanje......i ne zaboravi ovo sto ti je rekao kolega :D
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

ZmajDragon
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 16. Jul 2005. 15:15

Post od ZmajDragon »

hej drugari da li postoji neki rom, nebitno da li sense ili nije a da je kompletno ili vecim delom preveden na srpski? hvala puno

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Mislim da je leedrodi imao srpski jezik. Lako mozes na xd ada ides u podforum o desire-u i da udjes u svaki rom i videces jer obicno pise koje jezike podrzava
Note IV N9100 dual

Alexander
Novajlija
Novajlija

Post od Alexander »

E, ljudi, uradio sam tako...kupio novu memo karticu 16 GB ubacio i uradio fabricki reset. E sad pocinju problemi...krenem u inicijalizaciju, set accounts i izbaci mi "Sorry, the Application Setup Wizard (process com. android. setupwizard) has stopped unexpectedly. Please try again. Force closse" Prikljicim ga na USB/PC i kopiram sve podatke sa stare na novu karticu....upalim telefon i samo se vrti logo "Oxygen" do besvesti. Telefon ni makac dalje.
Sta ciniti ?!

Msm, u celu avanturu sam usao sa namerom da stavim 16 GB karticu i potpuno ocistim telefon od tragova ranijeg vlasnika, da krenem ispocetka. Cak i po cenu da nemam vise root fazon.

Bravo PVT 1 ship S-OFF
H boot - 6.93.1002
Microp - 031d
Touch panel - synt0101
radio - 0-5.17.05.23
Poslednja izmena od Alexander u Pon, 14. Jan 2013. 21:27, izmenjeno 1 put ukupno.

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

Posto je u pitanju custom rom, verovatno se zaglupio... Potrebno je da skines neki rom i prebacis na karticu. Onda ga iz cwm-a flesujes i resen problem ;)
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

Alexander
Novajlija
Novajlija

Post od Alexander »

Mislio sam da je ta moja avantura jednostavna bar kao reinstalacija XP i da nista nece proci lose ali eto... :oops:
Buduci da nisam neki strucnjak Bachika, mozes li mi molim te malo poobjasniti proceduru ???

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

U ovoj temi je o tome pisano verovatno milion puta, pa ili prelistaj malo i pronadji linkove ka xda forumu, ili sacekaj nekoga sa istim telefonom da se javi. Nije to nista komplikovano...
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Pazi ovako, ovo je smesna situacija, ali je i logicna. Cim zamenih karticu nije ni cudo sto nece tel da radi kako treba. Kab bi vratio staru radio bi. Resenje je ponovo flashovanje rom-a iz recovery-a. To ti kazem iz licnog iskustva jer kada sam prodavao desire radio sam mu naravno hardic da bi ocistio tel i da kupac ne bi dobio moj gmail nalog i kada sam ubacio drugu manju karticu tel nije hteo da radi pa sam morao ponovo da ubacim rom da bi radio. Objasnio sam to kupcu i napisao mu tutorijal u korak kako da ubaci ponovo isti rom, tj leedroid ako zameni memorijsku karticu
Note IV N9100 dual

Nikola1224
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 03. Feb 2013. 13:07
:: HTC Desire
:: gsd

HTC Desire

Post od Nikola1224 »

Imam problem sa HTC Desir , do neki dan sam radio nesto na njemu i odjednom mi se pojavio rozni krug na ekranu i nista nemogu da radim sa njim sve tako stoji dok ne izvadim bateriju ! I kada hocu da ga upalim kada stisnem dugme power ali samo dugme power otvori mi hboot i onda ocu da idem u recovery i izbaci mi rozni krug! molim vas za pomoc , hvala unaprijed !

Odgovori