HTC Desire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Re: HTC Desire
Motoman, da li se puni? Kako se ponaša na punjaču?
Meni ovo miriše na praznu bateriju. Probaj da ga ostaviš na punjaču sat-dva, pa onda probaj da ga upališ.
Meni ovo miriše na praznu bateriju. Probaj da ga ostaviš na punjaču sat-dva, pa onda probaj da ga upališ.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Kad ga stavim na punjac blinka zuto zeleno. Sad sam ga skinuo sa punjaca upalio sa vol down i power, clear user data i cekam da se upali. Tj. nadam se da ce se upaliti. Opet stoji na htc logou 

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Da li ti je rutovan telefon? Probaj da uradiš i factory reset, ako može iz bootloadera.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Ne znam da li je rootovan posto nije moj telefon, pokusavam da opet udjem u bootloader ali bezuspesno. samo blinka zuto zeleno.
EDIT: S-off je i pokusao sam uci u recovery ali stoji samo crveni trougao sa uzvicnikom. Ima li mu spasa?
EDIT: S-off je i pokusao sam uci u recovery ali stoji samo crveni trougao sa uzvicnikom. Ima li mu spasa?
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: HTC Desire
Bilo bi dobro da upadnes u recovery i da odradis wipe data, wipe cahce i wipe dalwic cache i posle ides na opciju system restart iki tako nesto.To bi bila prva opcija kada se udje u recovery
Note IV N9100 dual
Recovery ne radi. Pokusao sam preko ruu da flesujem posto sam uspeo fastboot-ovati ali izasao neki eror 171 i procitao sam na netu kako da otklonim tu gresku ali sada je problem sto nece uopste da udje cak ni u fastboot.
- toda81
- Prijatelj foruma
Probaj da vdisbateriju i da izvadis karticu pa onda ponovo probaj
Note IV N9100 dual
- noviandroidas
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 05. Okt 2010. 15:32
- :: Galaxy S7
Motoman
Jesi li probao preko fastboot-a da flesujes nov recovery? Ti mozes da udjes u bootloader koliko sam razumeo?
Jesi li probao preko fastboot-a da flesujes nov recovery? Ti mozes da udjes u bootloader koliko sam razumeo?
Kupio sam rutovani HTC Desire od coveka koji nije obrisao svoje accounte i neke fajlove.
Primer:
- NE mogu obrisati njegov gmail nalog
- Ne mogu pokrenuti HTC Sync ( jako mi je bitan zbog outlooka )
- Voleo bih da resetujem telefon i da krenem od nule sa mojim podesavanjima i da sam miran.
Kod ranijih HTC Tytn 6.1 i LG-win7 reset mi je pomogao.
E, sad hocu li na taj nacin zeznuti telefon ili sta da radim ?
Prvi put imam Android i jos mi je dosta toga nepoznato. Kad pogledam SD karticu, strasno cega sve ima, sta je tu vishak a shta treba..?
Inace telefonac radi odlicno.
Primer:
- NE mogu obrisati njegov gmail nalog
- Ne mogu pokrenuti HTC Sync ( jako mi je bitan zbog outlooka )
- Voleo bih da resetujem telefon i da krenem od nule sa mojim podesavanjima i da sam miran.
Kod ranijih HTC Tytn 6.1 i LG-win7 reset mi je pomogao.
E, sad hocu li na taj nacin zeznuti telefon ili sta da radim ?
Prvi put imam Android i jos mi je dosta toga nepoznato. Kad pogledam SD karticu, strasno cega sve ima, sta je tu vishak a shta treba..?
Inace telefonac radi odlicno.
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
- toda81
- Prijatelj foruma
Hack naloga je obavezan haha Ma samo mu odradi reset i to je sve, ili je ipak najbolje da upadnes u recovery i da onda odradis komple wipe, tj wipe data, wipe cache i wipe dalvic cache i onda ides na reboot i kada se tel upali bice kao nov, tj kao kada ga prvi put palis pa te pita da ga podesis, tj wifi, mail itd
EDIT: Nikako se ne mogu nacuditi koja budala prodaje telefon a nije odradila hard reset i pobrisala sve svoje podatke
EDIT: Nikako se ne mogu nacuditi koja budala prodaje telefon a nije odradila hard reset i pobrisala sve svoje podatke
Poslednja izmena od toda81 u Čet, 13. Dec 2012. 16:43, izmenjeno 1 put ukupno.
Note IV N9100 dual
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 16. Jul 2005. 15:15
hej drugari da li postoji neki rom, nebitno da li sense ili nije a da je kompletno ili vecim delom preveden na srpski? hvala puno
- toda81
- Prijatelj foruma
Mislim da je leedrodi imao srpski jezik. Lako mozes na xd ada ides u podforum o desire-u i da udjes u svaki rom i videces jer obicno pise koje jezike podrzava
Note IV N9100 dual
E, ljudi, uradio sam tako...kupio novu memo karticu 16 GB ubacio i uradio fabricki reset. E sad pocinju problemi...krenem u inicijalizaciju, set accounts i izbaci mi "Sorry, the Application Setup Wizard (process com. android. setupwizard) has stopped unexpectedly. Please try again. Force closse" Prikljicim ga na USB/PC i kopiram sve podatke sa stare na novu karticu....upalim telefon i samo se vrti logo "Oxygen" do besvesti. Telefon ni makac dalje.
Sta ciniti ?!
Msm, u celu avanturu sam usao sa namerom da stavim 16 GB karticu i potpuno ocistim telefon od tragova ranijeg vlasnika, da krenem ispocetka. Cak i po cenu da nemam vise root fazon.
Bravo PVT 1 ship S-OFF
H boot - 6.93.1002
Microp - 031d
Touch panel - synt0101
radio - 0-5.17.05.23
Sta ciniti ?!
Msm, u celu avanturu sam usao sa namerom da stavim 16 GB karticu i potpuno ocistim telefon od tragova ranijeg vlasnika, da krenem ispocetka. Cak i po cenu da nemam vise root fazon.
Bravo PVT 1 ship S-OFF
H boot - 6.93.1002
Microp - 031d
Touch panel - synt0101
radio - 0-5.17.05.23
Poslednja izmena od Alexander u Pon, 14. Jan 2013. 21:27, izmenjeno 1 put ukupno.
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
Posto je u pitanju custom rom, verovatno se zaglupio... Potrebno je da skines neki rom i prebacis na karticu. Onda ga iz cwm-a flesujes i resen problem 

Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
Mislio sam da je ta moja avantura jednostavna bar kao reinstalacija XP i da nista nece proci lose ali eto...
Buduci da nisam neki strucnjak Bachika, mozes li mi molim te malo poobjasniti proceduru ???

Buduci da nisam neki strucnjak Bachika, mozes li mi molim te malo poobjasniti proceduru ???
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
U ovoj temi je o tome pisano verovatno milion puta, pa ili prelistaj malo i pronadji linkove ka xda forumu, ili sacekaj nekoga sa istim telefonom da se javi. Nije to nista komplikovano...
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
- toda81
- Prijatelj foruma
Pazi ovako, ovo je smesna situacija, ali je i logicna. Cim zamenih karticu nije ni cudo sto nece tel da radi kako treba. Kab bi vratio staru radio bi. Resenje je ponovo flashovanje rom-a iz recovery-a. To ti kazem iz licnog iskustva jer kada sam prodavao desire radio sam mu naravno hardic da bi ocistio tel i da kupac ne bi dobio moj gmail nalog i kada sam ubacio drugu manju karticu tel nije hteo da radi pa sam morao ponovo da ubacim rom da bi radio. Objasnio sam to kupcu i napisao mu tutorijal u korak kako da ubaci ponovo isti rom, tj leedroid ako zameni memorijsku karticu
Note IV N9100 dual
- Nikola1224
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 03. Feb 2013. 13:07
- :: HTC Desire
- :: gsd
HTC Desire
Imam problem sa HTC Desir , do neki dan sam radio nesto na njemu i odjednom mi se pojavio rozni krug na ekranu i nista nemogu da radim sa njim sve tako stoji dok ne izvadim bateriju ! I kada hocu da ga upalim kada stisnem dugme power ali samo dugme power otvori mi hboot i onda ocu da idem u recovery i izbaci mi rozni krug! molim vas za pomoc , hvala unaprijed !