HTC One X
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Re: HTC One X
Uzeo sam HOX pre desetak dana u VIPu i sačekao sam da steknem utisak da bih pisao.
Dakle, na forumima sam video sledeće zamerke:
1. Na nekim primercima nije lepo spojen ekran sa telom telefona
2. Na nekim primercima flickering ekrana
3. Loš multitasking
4. Loša kamera
5. Razliva se boja kad jako stisnete ivice ekrana
Za zamerke 1 i 2, pregledajte teleon pre kupovine.
Zamerke 3, 4 i 5 su notorne gluposti koje uopšte ne utiču na kvalitet rada i iskustva sa HOXom.
Ovo je definitivno najbolji telefon koji sam ikad držao u rukama. Ako se dvoumite da li da ga uzmete, ne dvoumite se više.
Ranije sam imao Desire i mislio sam kako će teško napraviti bolji telefon, ali HOX je nešto neverovatno.
Dakle, na forumima sam video sledeće zamerke:
1. Na nekim primercima nije lepo spojen ekran sa telom telefona
2. Na nekim primercima flickering ekrana
3. Loš multitasking
4. Loša kamera
5. Razliva se boja kad jako stisnete ivice ekrana
Za zamerke 1 i 2, pregledajte teleon pre kupovine.
Zamerke 3, 4 i 5 su notorne gluposti koje uopšte ne utiču na kvalitet rada i iskustva sa HOXom.
Ovo je definitivno najbolji telefon koji sam ikad držao u rukama. Ako se dvoumite da li da ga uzmete, ne dvoumite se više.
Ranije sam imao Desire i mislio sam kako će teško napraviti bolji telefon, ali HOX je nešto neverovatno.
HTC Desire
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
Одг: HTC One X
Hm jesi li mozda imao dodira sa sensation, jel velika razlika izmedju njih dvojice?
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
- hirurg
- Banned
- Kontakt:
Одг: HTC One X
Postoji nekakav razlog za to ili onako??? Jer kontam da zamjenim ali ako je to mqla razlika nemam potrebe da bacam novac. Sensation je munja samo ima slabiji cpu i jos ponesto.
@thePriest
kakve su beats slusalice?????
ja treba da dobijem mobilni iz italije,pa se nadam da dobijem i beats slusalice
kakvo je pakovanje? jel malo veca kutija a u njoj dve kutije (mobilni i slusalice) ili drugacije?

kakvo je pakovanje? jel malo veca kutija a u njoj dve kutije (mobilni i slusalice) ili drugacije?
- hirurg
- Banned
- Kontakt:
Cleo, sve zavisi koji model slusalica....ovde se furaju uz telefone kopije....distribucija valja kineze...nazalost nema kraja tom....a slusalice orginal su vrh
Dve kutije u većoj. Ako je kopija, fantastično je oradjenaCleo napisao:@thePriest

Ne brini za to da li je kopija (pošto i nije), sluške su fantastične

HTC Desire
te sluške pravi firma monster inače, a ne dr. dre
stariji je verovatno poznaju iz hifi sveta kao poznatu firmu za kablove, interkonekte, i slično...

sad,ostaje mi da se molim da dobijem i beats slusalice uz njega 
otac rekao mojoj majci da je video slusalice,a sad ne verujem da je otvarao telefon da gleda sta ima unutra,pa moram da se nadam da je video beats
inace,kakav je kvalitet slusalica ovih obicnih sto se dobijaju uz telefon? ja imam trenutno wildfire,pa da li je isti kvalitet kao kod slusalica za wf?

otac rekao mojoj majci da je video slusalice,a sad ne verujem da je otvarao telefon da gleda sta ima unutra,pa moram da se nadam da je video beats

inace,kakav je kvalitet slusalica ovih obicnih sto se dobijaju uz telefon? ja imam trenutno wildfire,pa da li je isti kvalitet kao kod slusalica za wf?
- hirurg
- Banned
- Kontakt:
Slusalice od svakog htc telefona su odlicne,nemoj da brines,jedino tattoo je imao neko smece....al kakav telefon takve i slusalice.
- Dpb
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 22. Maj 2011. 18:13
- :: Samsung SM-G920
- :: Huawei p8 lite
ljudi planirao sam da kupim ovaj fon ali nikako mi se nesvidjaju oni komentari u vezi displeja citao sam o tome na nekim forumima da se displej posle nekog vremena odvoji pomalo od kucista i da kada stisnes displej na kraju da se boje razlivaju pa me interesuje da li je to istina i dali je to neko primetio
Za boje je tacno,imas i dokaza
http://www.youtube.com/watch?v=zLqfvVt12FY
http://www.youtube.com/watch?v=zLqfvVt12FY
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
da li se desava nekom na forumu to razlivanje boja???
ne kapiram,pravite telefon da bude najbolji,a dopustite ovu gresku
ne kapiram,pravite telefon da bude najbolji,a dopustite ovu gresku

- Dpb
- Redovni učesnik
Cleo, i ja bas to nemogu da razumem bas su z.....i ovaj mob sto se tice tog displeja
da bi se boje razlivale morate da pritisnete bukvalno 20 puta jače nego što ćete ga ikad stisnuti u realnom radu... nikad to ne biste ni primetili kao manu, da niste pročitali negde... apsolutno zanemarljiva "mana"...
HTC Desire
- Dpb
- Redovni učesnik
thePriest, ali koliko se vidi na ovom snimku druze lik uopste i nestiska displej a boje se razlivaju zar ne
sad sam pogledao... ovo je neki felerični primerak, ozbiljna greška... pregledajte pre kupovine... ja nemam ovaj problem...
HTC Desire
- Dpb
- Redovni učesnik
pa jedino da se dobro pogleda pre kupovine jer cena nije bas sitnica
thePriest,
znaci kazes da moze da se desi samo kad se pritiska telefon,a ovo njima sto se desava da nisu original telefoni?
znaci kazes da moze da se desi samo kad se pritiska telefon,a ovo njima sto se desava da nisu original telefoni?